Szomszédolósok, barátkozósok vagytok, vagy inkább jobban szerettek kettesben lenni a babával?
nyilván születhetnek új barátságok babaklubokban stb.
én személy szerint elvagyok a régi barátaimmal, nem remegek új személyek iránt.
Egyrészt nem írtam, olyat, hogy nem alakulhat ki új barátság, csak azt próbáltam megvilágítani, hogy nem arra gondolok, ami évek óta fennáll, hanem pont olyanra, ami a baba miatt jött létre, igen, pl. babaklubban, játszótéren.
Másrészt: természetesen nincs ezzel semmi baj. Csak érdekelt, hogy ki mit gondol erről, milyenek vagytok.:)
Én inkább egyedül szeretek lenni a babával, de szóba állok a többi anyukával is. Azt nem szeretem, ha gyakran átjönnek, de heti egyszer nekem belefér. Mi sokszor megyünk mindenfelé, nem szeretek másoktól függeni.
Szia!
Én ilyen körbe tartózom , 5 anyukával minden hétköznap egymásnál vagyunk , mivel 5 vagyunk . Minden d.e 10-re megyün egymáshoz és ott ebédelünk majd olyan 1körül haza jövűnk , és d.u 4-kor pedig együtt indulunk sétálni . Ma sajnos elmarad ez a progi . Mi egy szobába voltunk a szülő szobán , és mint kiderűlt ugyan ottlakunk . Szerintem egyeltalán nem baj , ha nem csak otthon gubbasztasz a gyerekkel ha nem elmész ide-oda. És egyébként egyeltalán nem nehéz beilleszkedni egy ilyen társaságba, mert elöszőr 4 voltunk de most meg egy anyuka csatlakozott hozánk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!