Ekcémás, tejallergiás babák anyukái segitségét kérhetném?
14 hónapos a kisfiam és csunyán ekcémás. Szteroiddal nem szeretném mostmár kenni, mert csak ez segit már. Szeretnék inkáb áttállni a tejmentes étkezésre. A főétkezés az nem is olyan nagy gond , mert tejtermék nélkül is lehet finomakat főzni. Vagy a rízstejet használhatom , ha jol tudom? Viszont a többi étkezéssel leszek nagy bajban. Például nem ehet ezentul vajas kenyeret? Vagy milyen felvágottat ehet?
Segítsetek légyszives , ti miket adtok babátoknak?
Nagyon köszönöm előre is a segitségeteket!
Szia! Egy hónapja vártok?
Nekünk egy hét alatt megvolt. Le vették a vért 0.6 21-én és már 0.2-én telefonon megmondták az eredményt. Ma mentünk a papírért be.
Amit néztek most sorolom: mogyoró, szója, dió, paradicsim, narancs, eper, banán,tonhal, tojásfehérje, tej, tojássárgája, kivi, kakaó, csokoládé, laktalbuminok fajtái.
Ettöl függetlenül, hogy csak a tojásra allergiás , nem ehet szárnyasokat sem, mert kereszt allergiát vált ki.
és én tejet sem fogok adni neki az ekcémája miatt.
Igen, egy hónapja.. Nekünk postán küldik ki. :S Pedig, ha lehetett volna én is telefonon elintéztem volna! Ill. visszamentünk volna a dokihoz! De csak akkor kérhetek újra időpontot a dokihoz, ha meg van az eredmény! :@ Ha hétfőig nem jön meg, tuti betelefonálok az allergológiára, hogy ők megkapták-e és mi újság?? Mehetünk-e? És kérhetek-e időpontot. A Heim Pálba járunk, de lehet váltanunk kéne... -.-
Ti hova jártok?
Sziasztok!
Mi nyíregyháziak vagyunk. És itt intézünk mindent.
Egyébként én a tejre is ugyanugy gyanakszom, attol függetlenül, hogy az negatv lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!