Erre hogy reagáltatok volna? Férjem azzal állt elő, hogy amíg a 11 hónapos fiam alszik, menjünk át a szomszéd kocsmába, meginni valamit.
Na kibújt a szög a zsákbók. Azt szerette volna velem közölni, hogy szerdán szeretne elmenni a haverjaival egy görbe estére, és azért akart velem itatni valamit, hogy elengedjem, mert sehol nem volt mióta megszületett a fiunk. :)
Aranyos :) Amúgy a ti párotok el szokott járni bulizni? (Persze elengedtem)
én eddig nem írtam neked.
el szokott menni kb 2 havonta. ha dilis vagyok, akkor nem beszélek vele utána... de általában nem vagyok dilis:) ha belegondolok nekem is kellett anno a gőz kiengedése, már nem vágyom rá annyira, a fiam sokkal de sokkal fontosabb, de nem baj, h ő igen.
Aranyos :)
Azért te is adj magadból többet neki!
Szia! Én soha nem hagynám magára a kisfiamat hiába alszik!!
Ha ilyenen megsértödik akkor menjen ahova akar!!!
Együtt válalltuk a gyereket nem csak én akartam ugyhogy ő is vegye ki a részét belöle!! Neked is ugyanugy jó lenne néha kikapcsolni!!
Az én férjem nem jár sehova meg én sem ha itthon mindig a kisfiával van!!
5 hónapos kisfiú anyuja
En megertem a ferjedet egyfele szenpontbol,de csak egy ferfinek juthat eszebe az,hogy ilyen modon kerjen toled valamit.:)
Jol tetted,hogy nem mentel el es azt is jol tetted,hogy elengedted.
Az en ferjem is szokott eljarni kb 3 havonta egyszer,de ugyanakkor en is kimegyek a csajszikkal egyet bulizni.Persze a pici alma akkor is felugyelet alatt van:)
8 hos kislany anyukaja
szia, én sem hagynám egyedül. Az én fiam 10hónapos, a kiságyán már ki van szedve a rács, hogy szabadon mozoghasson. Családi házban lakunk és apával az előszobában szoktunk "bűnözni", megiszunk egy-egy pohár vörösort elszívunk egy egy szál cigit. (A lakás többi részében szigorúan tilos a dohányzás, itt a bejárati ajtót nyitva szoktuk hagyni) Az előszobából nyílik a nappali és onnan rögön a gyerekszoba. Gyakorlatilag mindent lehet hallani. Legutóbb édesen aludt a kisfiam amikor kimentünk az előszobába, és rá kb. 10percre már hallottam is a kis kezek csattogását a parkettán... felébredt és elkezdett kifelé jönni. Persze azonnal meghallottuk, de mi van ha nem vagyunk a lakásban? Én ezt el se tudom képzelni.
Nekünk is hiányzik egy kis szórakozás. Nem tudjátok valamelyik nagymamára bízni egy estére?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!