Hogy tetszik?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Mi a véleményetek a Luca névről? (Vezetéknév Buzás)2013. jún. 11. 15:03
22/26 anonim válasza:
Buzás Boglárka valami szuper. Szép név és illik a vezetéknévhez.Hosszabb neveket válasszatok szerintem. Viktória, Alexandra, Petronella, Dorottya, Veronika, Ezeket szuperül lehet becézni is szerintem. Mondjuk a Buzás Luca se olyan gáz :)
23/26 A kérdező kommentje:
Nagyon kedvesek vagytok, köszönöm mindenkinek! Egyébként a Boglárka tényleg jól hangzik! :)
2013. jún. 11. 19:54
24/26 anonim válasza:
Nagyon szép név,nekem is tetszik!:)
25/26 anonim válasza:
Kedves Kérdező! Majd megírnád hogy döntöttetek? 19, 20 és 21-es válaszoló vagyok :)
26/26 A kérdező kommentje:
Ígérem megírom, de még bőven van időnk, októberben érkezik a baba. :) Én minden választ 100%-osra értékeltem, sajnálom amiért más lepontozott benneteket. Jó lenne, ha csak a kérdező értékelhetné a válaszokat. Nekem mindegyik hasznos volt!
2013. jún. 12. 06:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!