Hogy tetszik a Gábor név?
Figyelt kérdés
2013. jún. 6. 16:04
1/9 anonim válasza:
Jó név, és most születendő gyerekek között alig találni Gábort.
2/9 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik, mindig úgy gondoltam, hogy majd Gábor lesz a kisfiam... de aztán párom lebeszélt és végül más mellett döntöttünk (amit nem is bántam meg), de attól még tetszik a Gábor. :)
3/9 anonim válasza:
Nekem soha nem tetszett, becézett formáiban sem.
4/9 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik és nem is egy gyakori név mostanában.
5/9 anonim válasza:
Imádom! :) A párom is Gábor, és ha fiúnk születne, az ő egyik neve Gábor lenne az apuka után. :)
6/9 anonim válasza:
Nekem is Gábor a kisfiam 2. neve, az apukám után- szép név és ritka.
7/9 anonim válasza:
Nekem is Gábor a párom,és az apukám is.és ha fiúnk lenne egyszer ő is Gábor lenne(2.neve)
8/9 anonim válasza:
Szerintem szep nev csak a becezese nem tetszik, mert a Gabi lehet Gabor es Gabriella is. Nekem ez olyan fura...
De a Gabor szerintem egy szep nev.
9/9 anonim válasza:
Nekem semleges. Nem rossz, de nem is tetszik annyira. De normális, viselhető név.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!