Tetszik a Gábor név? Te hogyan becéznéd?
Nekem mondjuk azt, hogy 70%-ban. Maga a név talán nem is annyira, de az tetszik, hogy nem egy kacifántos, nyelvtörő, idegen név(bár az eredetét nem ismerem), és mostanában nem is gyakori.
Becézve talán kicsit lányos: Gabi, Gabcsi, Gábris,
Szerintem nem rossz név.
Gábor ismerőseim becézése: Gabó, Gabesz, Gab, Gabi, Gabe (géb).
nekem tetszik. nem annyira modern, mint a Brendon meg a Dzsesszika, de nem is annyira régies mint a Béla és a Jenő. pont jó.
becézve: Gabi, Gabó, Gabesz, újabban hallottam már Gagát is:)
Az elsőnek: a Gábor héber eredetű név, jelentése Isten embere vagy Isten bajnoka.
Nekm soha nem volt favorit, de a leendő apuka már annyit mondogatta, hogy megtetszett:) Viszont Gabriella ismerősöm van, így a Gabikánál mindig ő jut eszembe!
A férjem Gábor. Én sem becézem. De szokták még így: Gabó
Nekem tetszik a név.
Nekem tetszik.
Gabónak becézném szivesen.
Az unokatesóm Gaga, hát szerintem ez se rossz. Gabi becézés szerintem nagyon lányos.
Nekem valahogy sosem volt a szívem csücske ez a név. Ezt csak fokozta az, hogy az az ember, akit a legjobban utálok, szintén Gábor.
A becézései sem nagyon jönnek be. Ugye van a klasszikus Gabi, csak nekem az annyira a Gabriellához kötődik, hogy mindig elcsodálkozom, ha egy fiút szólítanak Gabinak.
Kiskoromban sokat nyaraltunk falun a nagymamámnál, és a szomszédban volt egy Gáborka nevű gyerek, őt hívták néha Gábrisnak is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!