Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Tetszik a Gábor név? Te...

Tetszik a Gábor név? Te hogyan becéznéd?

Figyelt kérdés
2010. júl. 16. 09:01
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
27%

Nekem mondjuk azt, hogy 70%-ban. Maga a név talán nem is annyira, de az tetszik, hogy nem egy kacifántos, nyelvtörő, idegen név(bár az eredetét nem ismerem), és mostanában nem is gyakori.

Becézve talán kicsit lányos: Gabi, Gabcsi, Gábris,

2010. júl. 16. 09:21
 2/16 anonim ***** válasza:
Tesóm Gábor. Sosem becéztem. De egy barátomnál megszoktam,hogy Gabónak becézem
2010. júl. 16. 09:22
 3/16 anonim ***** válasza:
41%
Nem tetszik.
2010. júl. 16. 09:30
 4/16 anonim ***** válasza:

Szerintem nem rossz név.

Gábor ismerőseim becézése: Gabó, Gabesz, Gab, Gabi, Gabe (géb).

2010. júl. 16. 09:57
 5/16 anonim ***** válasza:

nekem tetszik. nem annyira modern, mint a Brendon meg a Dzsesszika, de nem is annyira régies mint a Béla és a Jenő. pont jó.

becézve: Gabi, Gabó, Gabesz, újabban hallottam már Gagát is:)

2010. júl. 16. 11:30
 6/16 anonim ***** válasza:
Gaba, szerintem ez jó becenév.
2010. júl. 16. 12:54
 7/16 A kérdező kommentje:

Az elsőnek: a Gábor héber eredetű név, jelentése Isten embere vagy Isten bajnoka.

Nekm soha nem volt favorit, de a leendő apuka már annyit mondogatta, hogy megtetszett:) Viszont Gabriella ismerősöm van, így a Gabikánál mindig ő jut eszembe!

2010. júl. 16. 13:57
 8/16 anonim ***** válasza:

A férjem Gábor. Én sem becézem. De szokták még így: Gabó

Nekem tetszik a név.

2010. júl. 16. 22:22
 9/16 anonim ***** válasza:

Nekem tetszik.

Gabónak becézném szivesen.

Az unokatesóm Gaga, hát szerintem ez se rossz. Gabi becézés szerintem nagyon lányos.

2010. júl. 17. 08:19
 10/16 anonim ***** válasza:

Nekem valahogy sosem volt a szívem csücske ez a név. Ezt csak fokozta az, hogy az az ember, akit a legjobban utálok, szintén Gábor.

A becézései sem nagyon jönnek be. Ugye van a klasszikus Gabi, csak nekem az annyira a Gabriellához kötődik, hogy mindig elcsodálkozom, ha egy fiút szólítanak Gabinak.

Kiskoromban sokat nyaraltunk falun a nagymamámnál, és a szomszédban volt egy Gáborka nevű gyerek, őt hívták néha Gábrisnak is.

2010. júl. 17. 11:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!