Hogy tetszik?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Mi a véleményetek a Luca névről? (Vezetéknév Buzás)2013. jún. 11. 15:03
11/26 A kérdező kommentje:
A 6-os válaszolónak külön őszintén köszönöm a magyarázatot! :)
2013. jún. 11. 16:20
12/26 anonim válasza:
A Luca név nekem is tetszik egyébként, mikor terhes voltam a kislányommal nálunk is szóba jött.
Viszont nekem a vezetéknévvel furán hangzik.
13/26 A kérdező kommentje:
Esetleg tudnátok olyan neveket ajánlani, ami szerintetek illik a vezetéknévhez? Előre is köszönöm!
2013. jún. 11. 16:37
15/26 A kérdező kommentje:
Ez nem az igazi. Olyan brazil szappanoperás. Ne bántódj meg kérlek, a választ 100%-osra értékeltem, mert díjazom a segítséget! Köszönöm :)
2013. jún. 11. 16:44
16/26 anonim válasza:
:D Nem vagyok sertodekeny, pláne nem egy nev kérdésben, ami igencsak szubjektív. Nekem pl Emma Luna lesz a lányom, meg nem találkoztam a párom on kívül mással,ma kinek tetszett volna :)
17/26 A kérdező kommentje:
:)
2013. jún. 11. 16:59
18/26 anonim válasza:
Szerintem nagyon szép név a Luca, nekünk van a családban, gyönyörű, okos lány; szóval erre számíthatsz majd te is! :)
Nagyon jól hangzik, hogy Buzás Luca és így leírva is szép. Ha nektek a pároddal tetszik, akkor ne törődj mások véleményével.
Szerintem illik a vezetéknévhez még a Linett, Babett, Larina, Eszter. Mikorra várod? Minden jót!
19/26 anonim válasza:
Laura, Eszter, Noémi, Alexandra, Gréta :) Szerintem ezek jobban passzolnának, egyébként tetszik a Luca is, és azért annyira nem hangzik rosszul a Buzás Luca sem az ékezet miatt. Legalább is szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!