Van ilyen cumi?
Van ehhez a Mam cumihoz hasonló,olcsóbb változatban?A kislányom 13 hónapos,10 foga van,és hetente kell neki egyet venni,mert szétrágja.Ebben a hónapban már a harmadikat veszem holnap:(
Nem szoktam spórolni rajta,félreértés ne essék,van itthon Avent,Nuk,és egy másik fajta,a nevét nem tudom,de egyik sem kell neki.Már kivagyok tőle...... [link]
ja,és itt nálunk 950,-ft-ért veszem:(
Igen, nekünk is DM-es Babylove van, 599 Ft 2 db. Ugyanolyan, mint a MAM.
De az egyszínűeket keresd. Vannak DM-esbe mintások is, de azoknak más formájú a cumi részük.
az én fiam kiköpte a dm-eset, tehát tuti nem ugyanilyen, legalábbis babaszemmel. (ill. -szájjal) :)
és dm-esből szerintem nincs világítós.
Csak gondoltam visszanézek!:DVettem Dm-eset,nem fogadja el:(( Még mondjuk várok vele,hátha megbarátkoznak,most lefekvés előtt kifőztem ,és kb. egy óráig nézegette,dobálta,ha nem nincs mese,továbbra is marad a Mam:)Vagy ha Müller felé járok onnan is megpróbálok venni!
Köszi Mindenkinek!Szép estét!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!