2-3 gyermek esetén egy héten hányszor bujtok össze a férjetekkel? mi kétszer van egy 4 hónapos és 2.5 éves lányzonk
Figyelt kérdés
2013. jún. 9. 15:46
1/4 anonim válasza:
ez szerintem még sok is mint a legtöbb pár egy gyerek mellett akár. Örülj neki hogy van időtök, kedvetek, energiátok ennyiszer.
2/4 anonim válasza:
Ez nagyon jó. Örülj neki. Nekünk csak egy kisfiunk van. Most 4 éves. Most kezd gyakoribb lenni. Heti 1-2. Előtte 2 hetente 1 alkalom.
3/4 anonim válasza:
2. vagyok. Nem problémás a kisfiunk, babának sem volt az. De egyszerűen mire elaludt a kisfiunk, addigra mind ketten inkább aludtunk volna. Férjem is este ért/ér mindég haza.
4/4 anonim válasza:
Hát érdekes,merr mi mikor még csak 1 gyerekünk volt, néha havi 1× voltunk együtt...
Amióta két gyerekünk van (3,5 és 1 évesek) azóta mintha engem kicseréltek volna, de már 6 hetes korától a kicsinek!
Mondjuk a férjem csak kb másfél hetente van itthon 4-5 napot, de akkor napi 2-3 ahogy a gyerekektől megoldható...Ilyenkor belegondolok,mi lenne ha minden nap itthon lenne...
Pedig 3,5 éve szoptatok folyamatosan, szóval nem tudom mitől változtam így meg (vissza), mert az első csajszink születése után arra fogtuk,hogy biztos a szopi miatt..
Szóval mi most megőrülünk egymásért megint végre...Ő eddig is megőrült értem, csak én nem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!