Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Egyedül is átmentek a babával...

Egyedül is átmentek a babával anyósékhoz vagy mindig csak a férjetekkel?

Figyelt kérdés
2012. jún. 18. 21:52
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Nálunk elváltak anyós és após, csak a férjemmel megyek. Nem az én világom ők, elég furcsa gondolkozásúak, vigyázni sem hagyjuk egyiküknél sem a lányunkat, anyukámban jobban bízom.
2012. jún. 18. 21:56
 2/13 anonim ***** válasza:
Mi a kezdetektől jóban vagyunk a párom szüleivel, mikor még csak jártunk, akkor is szívesen mentem hozzájuk. Mióta megvan a kicsi, azóta kettesben is megyünk, sőt, van hogy egyedül is, traccsolni az anyóssal :)
2012. jún. 18. 22:04
 3/13 anonim ***** válasza:
Egyedül is, nagyon szeretjük egymást anyósommal és apósommal is.
2012. jún. 18. 22:17
 4/13 anonim ***** válasza:
Mi is átmegyünk egyedül.
2012. jún. 18. 22:27
 5/13 anonim ***** válasza:
Jó a kapcsolatom az anyósommal, apósommal. Szoktam menni csak a kisfiammal hozzájuk. Ők is jönnek olyankor is, ha a párom nincs itthon.
2012. jún. 18. 22:28
 6/13 anonim ***** válasza:
Nem megyünk egyedül, mert 300 km-re laknak tőlünk. De ha közelebb lennének, biztosan mennénk, imádják az unokájukat.
2012. jún. 18. 22:30
 7/13 anonim ***** válasza:
Mi együtt lakunk anyóssal, így nem kell menni, mivel jó a kapcsolat, szívesen vigyázz a kicsire és imádják egymást, ezért átmennénk a párom nélkül is.
2012. jún. 18. 22:47
 8/13 anonim ***** válasza:
Igen, előfordul, hogy a párom nélkül is megyünk, egy városban lakunk. Olyan is adódott már nem egyszer, hogy anyósom akkor jött, amikor a férjem nem volt itthon. Amíg nem volt unoka, addig én nem mentem egyedül, most is elég ingatag a kapcsolatom a nagyszülőkkel, bár én szeretem őket, ők nem igazán fogadtak el engem sosem (biztosan az én hibám is), de az unokáikat imádják, és én nem akarom őket megfosztani egymástól.
2012. jún. 18. 23:56
 9/13 anonim ***** válasza:
Csak a férjemmel, nem szeretek ott lenni nélküle.
2012. jún. 19. 06:34
 10/13 anonim ***** válasza:
73%
Jesszus, dehogyis. Apóst imádom, de anyóst...
2012. jún. 19. 07:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!