Egyedül is átmentek a babával anyósékhoz vagy mindig csak a férjetekkel?
Figyelt kérdés
2012. jún. 18. 21:52
1/13 anonim válasza:
Nálunk elváltak anyós és após, csak a férjemmel megyek. Nem az én világom ők, elég furcsa gondolkozásúak, vigyázni sem hagyjuk egyiküknél sem a lányunkat, anyukámban jobban bízom.
2/13 anonim válasza:
Mi a kezdetektől jóban vagyunk a párom szüleivel, mikor még csak jártunk, akkor is szívesen mentem hozzájuk. Mióta megvan a kicsi, azóta kettesben is megyünk, sőt, van hogy egyedül is, traccsolni az anyóssal :)
3/13 anonim válasza:
Egyedül is, nagyon szeretjük egymást anyósommal és apósommal is.
5/13 anonim válasza:
Jó a kapcsolatom az anyósommal, apósommal. Szoktam menni csak a kisfiammal hozzájuk. Ők is jönnek olyankor is, ha a párom nincs itthon.
6/13 anonim válasza:
Nem megyünk egyedül, mert 300 km-re laknak tőlünk. De ha közelebb lennének, biztosan mennénk, imádják az unokájukat.
7/13 anonim válasza:
Mi együtt lakunk anyóssal, így nem kell menni, mivel jó a kapcsolat, szívesen vigyázz a kicsire és imádják egymást, ezért átmennénk a párom nélkül is.
8/13 anonim válasza:
Igen, előfordul, hogy a párom nélkül is megyünk, egy városban lakunk. Olyan is adódott már nem egyszer, hogy anyósom akkor jött, amikor a férjem nem volt itthon. Amíg nem volt unoka, addig én nem mentem egyedül, most is elég ingatag a kapcsolatom a nagyszülőkkel, bár én szeretem őket, ők nem igazán fogadtak el engem sosem (biztosan az én hibám is), de az unokáikat imádják, és én nem akarom őket megfosztani egymástól.
9/13 anonim válasza:
Csak a férjemmel, nem szeretek ott lenni nélküle.
10/13 anonim válasza:
Jesszus, dehogyis. Apóst imádom, de anyóst...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!