Egyedül is átmentek a babával anyósékhoz vagy mindig csak a férjetekkel?
Figyelt kérdés
2012. jún. 18. 21:52
11/13 anonim válasza:
Ha nagyrikán elmegyünk, akkor is csak apával!
12/13 anonim válasza:
Én egy héten egyszer elviszem a gyerekeket anyósékhoz amíg Apa dolgozik du. Szerencsére normálisak, és imádják az unokákat. Ami számomra nagyon meglepő, hogy apósom végig játszik velük (kúszik-mászik a földön, párnaházat épít, a felfordított hokedliben hintáztatja a kölyköket stb). Ezt nem néztem volna ki belőle, olyan magának valónak tűnt, soha nem beszélgettem még vele igazából...
Apával együtt meg hétvégente megyünk de azért nem minden héten...
13/13 anonim válasza:
Első babánkat várjuk. Anyósomék elfogadtak. Eddig sem mentem párom nélkül hozzájuk és továbbra sem tervezem... Nem lehetne rájuk rossz szavam, de mégis sokszor idegesítenek. Azt hiszem képes vagyok kontrollálni ezt az érzést, mert úgy veszem észre, hogy nem vettek még ebből észre nagyon semmit. Vannak fura dolgaik, anyósom depressziós, gyógyszerfüggő, vágyik a szeretetre, túlzottan is...képes vele megfojtani! Félek is nagyon, hogy mi lesz, ha megszületik a pici...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!