Mire jó a tejpép? Mikor adjátok?
Az a gyerek eszi aki azt kapja az anyukájától,független hogy tápszeres vagy anyatejes.
Ha kihagytad hát kihagytad.Az én gyerekemnek pl tizóraira adtam mindig, olyasmi mintha tejbegriz lenne,imádta.Most 1 éves már nem kap,főképp szilárd ételeket eszik.
Én uzsonnára adom neki, váltogatva főzelékkel, és van, hogy vacsorára is azt kap, csak a jó éjszakát pépet. Én szeretem megtartani a 2-3 tejes étkezést, de nem ihat mindíg tápszert. Azért is kapja, mert nagyon szereti.
10 hós
Mi akkor kezdtük el enni, amikor teljesen megtorpant a súlya, pedig volt elég tejem. Esti szoptatás után kínáltam vele.
Most már 14 hónapos, nem szopik, de még szokott enni kb hetente 3x vacsorára, amikor nem fogadja el a főzeléket.
Szerintem egyáltalán nem baj, hogy nálatok kimaradt. Amit mi eszünk az gyakorlatilag rizzsel kevert tápszer, gondolom rizst már adtál, tejed van, baba szépen fejlődött, én sem adtam volna feltétlenül a helyedben.
regen tejbegrizt kaptunk, gyakorlatilag az helyett van.
az en bebim nem eszi meg a tapszert, es azert adom, hogy meglegyen a minimalis tejalapu etkezes a koranak megfeleloen.
nem hagytal le semmit, nem egy extra dolog, csak egy lehetoseg. kiprobalhatod desszertként még most is, izesitett formaban, gyumolcsot vagy mast keverve bele, tejbegriz helyett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!