Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 11 hós babóm még 3-szor...

11 hós babóm még 3-szor szopik. Van úgy hogy este alig szív belőle tejpép után vagy egyáltalán nem kell neki. Adjak kevesebb tejpépet? Nem fog elapadni a tejem ha nem szívja ki? Még akarom szoptatni.

Figyelt kérdés
2009. okt. 8. 21:55
 1/3 anonim ***** válasza:
48%
Tejpép előtt szoptasd meg! Szopizzon amennyit kell és utáni egészítsd ki a péppel!
2009. okt. 8. 22:01
 2/3 anonim ***** válasza:
75%

Szia!

HA eddig szoptattál már nem fog elapadni a tejed, ha nem szívja ki teljesen a baba.

Én a helyedben nem adnék neki tejpépet egyátalán. Minek egye azt a műbigyót, amikor ott az anyatej. Úgy csinálom szintén 11 hósomnál, hogy 6 körül vacsira kap főzeléket, husit, vagy amit mi eszünk, ha olyan és 9kor elalvás előtt szopizik.

Ezen kívül reggel, és délután is kap cicit.

Őszintén szólva nem értem mire jó a tejpép, főleg anyatejes babánál, azon kívül, hogy laktat. Sok már egészséges, értékes dologgal is jól lehet lakni. Habár itt páran majd biztosan ki fognak javítani....

De ez csak egy tanács, én így látom.

2009. okt. 8. 22:04
 3/3 anonim ***** válasza:

1. vok.

2. válaszolónak igaza van, bár én nem vagyok tejpép ellenes, de ekkora babónál már fürdetés előtt egy klassz kis főzelék dukál vacsira :)

2009. okt. 8. 22:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!