Fejni vagy tápszerezni?
Kérdezd attól aki pontoz...
Tegnap már nem bírtam tovább. Amikor már 6 órája nem evett, csak sírt, kevertem neki tápszert, de nem tudott mit kezdeni a cumisüveggel. Szerencsére az esti fürdés után elfogadta a mellemet és azóta sem volt gond. De a tegnapi napot nem kívánom senkinek!
Úristen, ezt mintha csak én írtam volna!
Nekem is egy 2 évesem és egy 7 hetesem van. A nagy iszonyú aktív, kizárt hogy leül mellém mondókázni-képeskönyvezni amíg én óránként szoptatok-büfiztetek-megint szoptatok-fejek-sterilizálok, és sosem nyugodt a pici.
Én adok neki tápszert, előtte mellreteszem, szopik amennyit szopik, utána pedig jóllakik rendesen, és elvan 3-4 órát kaja nélkül. Persze így is hasfájós és nem sokat alszik, úgyhogy így is nagyon leizzadok mire mindkét gyerekkel eleget tudok foglalkozni, de azért könnyebb.
Az a lényeg, hogy Te is nyugodt, kipihent légy (a lehetőségekhez mérten) és a baba is jóllakjon.
Attól biztosan nem leszel nyugodt, hogy a minimális idődet, amit magadra fordíthatsz, vagy a 2 éves "nagyobbacskával" tölthetnéd inkább fejésre "pazarolod".
Én nem vagyok sem elvakult szoptatáspárti, sem kényelmes tápszerezős, inkább azt mondom, hogy amelyik nektek, neked kivitelezhetőbb. Egyik miatt se legyen lelkiismeretfurdalásod.
13-as vagyok, írtam neked privit!:)
Ha van tejed egyébként, akkor sztem még ne add fel a szoptatást!:) Nálam sajna nem állt be a kereslet-kínálat, hiába tettem mellre igény szerint, mindig éhes és nyugtalan maradt:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!