Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 8,5 hónapos kisfiam két napja...

8,5 hónapos kisfiam két napja nem fordul hátáról a hasára. Ez mitől lehet? Más is volt így?

Figyelt kérdés

Amit még meg szeretnék említeni, hogy most kicsit beteg, piros a torka, hőemelkedése van, és megy a hasa a fogzástól(már egy hete). Eddig szépen forgott minden irányba, kúszik előre, ha hason van, emelgeti magát négykézlábállásba. De nem fordul a hasára, ha lerakom a földre a hátára, pedig eddig egy pillanat alatt átfordult. Próbálom motiválni is játékokkal, de nem csinálja magától. Van okom aggódni?

Válaszokat előre is köszönöm. (Csak segítő jellegű válaszokat várok)

2013. jún. 7. 10:49
 1/4 anonim ***** válasza:
Valószinüleg azért nem fordul, mert nincs kedve. amit egyszer már megcsinált, azt tudja. Tehát nincs ezzel semmi gond, ha most nem fordul a hasára.
2013. jún. 7. 10:51
 2/4 anonim ***** válasza:
nincs kedve, van az úgy
2013. jún. 7. 11:06
 3/4 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy csak azért mert beteg. Amúgy is olyan hülye idő van, lehet hogy kicsit bágyadtabb. Szerintem se aggódj.:)
2013. jún. 7. 12:39
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! csak szokatlan ez tőle, ilyet még nem tapasztaltam, pedig ha hasra rakom, akkor meg tök jól elvan, élvezi a kúszást, ezért nem értem...De igazatok lehet, ez a rossz idő engem is kinyír...
2013. jún. 7. 12:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!