3 hónapos kisfiam még nem fordul a hátáról oldalra. Nagy gond ez?
Figyelt kérdés
2008. okt. 17. 12:45
1/7 anonim válasza:
én kisfiam közel 4 hónapos és ő is ritkán csinálja.ő inkább a kis fenekét emelgeti és úgy lökdösi magát a lábával.
2/7 anonim válasza:
A mienk sem fordult ennyi idős korában, kis lusti volt.
Forog még eleget, türelem :)
3/7 anonim válasza:
Van még ideje, lányom 5 hós, és nemrég kezdte... :)
4/7 anonim válasza:
Az enyém most lesz 5 hónapos és csak az oldalára fordul, próbálkozik. Szerintem légy türelemmel :-)
5/7 anonim válasza:
Mi játék közben szoktuk segíteni,így noszogatjuk,de nem erőltetjük.kb 4nap alatt megtanulta a jobbra fordulást és rá 3napra hasra fordult,most tanuljuk a másik irányba 3hónapos és 6napos-de hason csak addig marad meg amíg nem fárad el ,mert utána arccal a matracba esik és sír,nem tudja ha oldalra fordítja a fejét le tudja rakni-nagyon nem tudok neki segíteni benne,csak beszélgetek hozzá megpróbálom,hogy rakja a tenyerembe a fejét,de még nem nagyon jött be.Sztem ha játék közben te is ezt teszed egy hét alatt megtanulja:)sok sikert
6/7 anonim válasza:
Nem baj,minden baba másképp fejlődik,egyiküknek van ami előbb sikerül,míg más lemarad picit.Majd behozza.
Ettől nem fog majd később kevesebbet tudni,vagy hiányt szenvedni.Mi is 3 hósak vagyunk,és hát egyedül nem igazán megy neki sem.
7/7 anonim válasza:
Szerintem ez még korai 3 hónaposan, nem? Az enyém sem csinálja, csak a lábait emelgeti egyenlőre. Ne aggódj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!