Volt nektek is hasonló képzelgésetek éjszaka?
Figyelt kérdés
A kisbabánk legtöbbször úgy alszik el este és éjszaka hogy az ölünkbe dajkáljuk. Mikor elalszik betesszük az ágyába (külön szobába alszik). Amikor éjjel az egyik oldalamról a másikra fordulok többször is arra riadok fel, hogy azt hiszem hogy még mindig a mellkasomon van a baba és forduláskor legurul rólam. Előfordult hogy félálomban elkezdtem keresni magam körül az ágyon, meg volt hogy az ágy mellett tapogatóztam a szőnyegen hogy hol van. Párszor már olyan is volt hogy felébresztettem a férjemet hogy hova lett a gyerek. Ő meg nem értette mit akarok. Ilyenkor teljesen pánikba esek, ami eltart kb fél percig mire felébredek szerencsére. Ez már nagyon beteges? Mással is fordult már elő ilyesmi?2009. okt. 8. 14:16
11/12 anonim válasza:
Én is álmodtam ilyet, pedig a kiságyában altattam, viszont fekve szoptattam és attól féltem ráfekszem.
12/12 anonim válasza:
HIHI! Képzeljétek, nálunk a férjemnek vannak ilyen "jó" szokásai! Volt, hogy éjjel kiugrott az ágyból, hogy elkapja a gyereket, mert azt álmodta, hogy lemászik az ágyról (akkor tanult meg mászni). De nála ez rendszeres, tapogat a földön, engem és keresi a gyereket éjjel, pedig soha nem aludt velünk egy ágyban. Már leszokhatna róla, mert a pici már 17 hónapos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!