Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit tegyek? A férjem nehezmény...

Mit tegyek? A férjem nehezményezi hogy nem adom oda az anyjának a 8hós fiunkat, mert nem bízom benne. Ugyanis a sógornőm fiával fáklyaolajat itatott egyszer szörp helyett. Túlreagálom?

Figyelt kérdés
2009. okt. 8. 13:59
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Én sem merem rábízni a lányomat anyósomra még 5 percre sem.5 hónapos éa már tömné minden szarral.Nem megy bele a fejébe h én döntöm el mit ezsik a gyerek és nem ő.Aztán meg jön a jól imsmert szöveg h ennyi idősean az ő gyerekei már pörköltet ettek.Hőő de utálom ezt a dumát.

Én is csak anyura bízom rá a lányomat.

2009. okt. 8. 14:57
 12/13 anonim válasza:

Véletlenül se bízd rá a babádat.

Bocs hogy ennyire "könyörtelen"vagyok.

Az anyósom idegbeteg,és nem merem a közelébe se engedni kislányom(4hós).

Monjuk a közelébe elkezd sírni.

A gyerekek érzik kinél vannak biztonságba

szerintem ők látják az emberek auráját

2009. okt. 9. 10:24
 13/13 anonim ***** válasza:
52%
bocs,de a válaszok többsége inkább az anyús utálatáról szól,mint magáról a problámáról.azért mert utálja valaki az anyósát,még lehet,hogy rá lehet bízni egy gyereket.és igen baleset meletted is érheti a babád.szerintem az itt válaszolók többsége azért nem bízza a babát az anyósra mert utálja,ha te is igy vagy akkor nem értem a kérdést.ha tényleg csak a baleset zavar,ami elég nagy,akkor dönts objektíven és kárpótóld valamivel anyósód,mert nem rá bízod a babád.
2009. okt. 9. 11:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!