Csúszó-mászó baba mellett heti hányszor és mivel mostok fel?
Kedves Kérdező,
mi már túl vagyunk ezen az időszakon, de amikor benne voltam, én naponta porszívóztam és fel is mostam.
A porszívózást akár többször is (ha pl. az etetőszék körül kenyérmorzsa volt, vagy lecsücsült és szétrágott egy babakekszet, aminek a 60%-a a szőnyegbe került 2 méteres sugarú körben :)
A porszívózást mindig a picivel együtt csináltam- ahogy növekedett, egyre jobban érdeklődött a porszívó iránt :)- a felmosást pedig pikk-pakk amikor elaludt.
A FROSH (békás) tiszítószereket nagyon tudom ajánlani, a levendulás általános tisztító és felmosószere nagyon kellemes illatú és öko, nem irritáló- és az ára sem vészes. Pár havonta akciós a rossmann vagy DM üzletekben is.
Nálunk járólap, laminált lap és szőnyegek vannak.
Szép napot:
Te jó isten.
Illatos ajaxszal, mert az nem irritálja a babát....
No comment.
Minél természetesebb szert kellene használni, hogy a gyerek a mászás alkalmával nem vigye szájába a domestost, klórt és egyéb "finom" szereket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!