Érdemes megvenni 1 éves baba szülinapjára a Little Tikes bébitornázót, vagy a F. P tanulóasztalt? Vagy inkább másban gondolkodjunk?
1 évesnek már nem kell bébitornázó, mozog az már anélkül is eleget. A tanulóasztal is kevés már neki szerintem, a tricikli a legjobb ötlet, olyat ami kormányozható a tolókarral. Pl:
1 évesnek korai a tricikli szerintem is. Inkább vmi tanuló asztalt választanék én is, lehetőleg minél több gombbal, hanggal, meg villogó akármivel. Múltkor láttam a Tescoban falra szerelhető fürdőszobai buborékfújó gépet. Szerintem az is nyerő lenne, de csak 2. ajándéknak. Vagy ezek?
Vagy Playskool golyópálya-nem találok linket, esetleg Ugribugri kisteknős, annyira dícsérik.
Kedves Kérdező,
szerintem a tanulóasztal jó ötlet, a tornáztató egészen piciknek való, 1 évesnek már felesleges.
Vegyél olyan (ne a márkát nézd!), amin sokféle feladat van, finommotorikus mozgást fejleszt (pl. megfogni apró részeket, húzni, kinyit-becsuk stb.), golyópálya van rajta, esetleg énekel valamilyen mondókát- az hasznos.
Mi kétnyelvűek vagyunk, úgyhogy nálunk az is jó volt, hogy ilyen kétnyelvű játékot kerestünk- esetleg ha fontosnak tartod a másik nyelvvel való játékos ismerkedést, akkor választhatsz ilyet.
Szerintem a vtech és a LeapFrog márkák jobbak, mint a Fisher Price, többféle feladat van az asztalkákon is.
Esetleg olyan asztalka, aminek az egyik felén rajzolni-gyurmázni, a másik felén (tüskés) pedig lego duplozni, építőkockázni lehet?
Talán a MOLTO márka ilyen.
A triciklihez szerintem is nagyon kicsike még, azzal ráérsz.
Szép napot:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!