Hova teszitek a babát amíg főztök?
Figyelt kérdés
Földre nem tehetem mert ráfröcsög az olaj. Járóka nem fér be, 45 m2-es a lakás. Nagyszoba a lakás egyik végében, konyha a másikban. Kezdeném a hozzátáplálást, de nincs idő főzni... :S2013. jún. 6. 08:16
1/16 anonim válasza:
Szobába, hallom ha valami extra van. De hordozókendőben a hátadra is kötheted.
2/16 anonim válasza:
A szobába persze járókába vagy kiságyba!
3/16 anonim válasza:
Az etetőszékbe.... imádja nézni ahogy mászkálok a konyhába :)
4/16 anonim válasza:
Akkor is lehet főzni mikor alszik.
5/16 anonim válasza:
Etetőszékbe, az asztalra pihenőszékbe és akkor látod is miközben főzöl!
6/16 anonim válasza:
Kelhetsz korábban is mint ő, vagy este miután elalszik, ha valamiért nem jó napközben az alvásideje. Ha félsz egyedül járókában/kiságyban hagyni, amíg főzöl, jó megoldás a bébiőr, akár videósat is lehet kapni. Etetőszékben is ellehet, rakj rá neki pár játékot.
7/16 anonim válasza:
Tedd babakocsiba a konyhába, és közben beszélgess neki, adj a kezébe egy fakanalat meg egy kisebb műanyag tálat, és akkor ellesz jó eséllyel. Vagy tedd hordozóba, kis ideig semmi baja nem lesz tőle. Én is többször csináltam azt, míg kicsi volt a lányom, hogy beraktam a hordozóba, fel a konyha asztal közepére, és elgagyaráztam neki, vagy énekeltem, bohóckodtam, közben meg gyorsan csináltam amit kellett. Olyan szépen elvolt mindig, persze nem órákig hagytam benne.
8/16 anonim válasza:
én pihenőszékbe teszem, ha meg komolyabbat kell főzni (hosszú ideig), akkor azt lefektetés után, este csinálom
9/16 anonim válasza:
Az enyém a hideg konyhakövön mászkál, nyitogatja a szekrényeket, 1000 agysejtem elpusztul mire egy egyszerű kaját összedobok. Magamra nem is főzök emiatt... Nálunk nem működik a 'megcsinálok mindent amíg alszik' dolog, csak kint alszik, ott vigyáznom kell rá. Néha késő este főzök, ha nem jön össze akkor marad a bébiétel.
10/16 anonim válasza:
Betolod a babakocsit, vagy a hordozót, ha van. Ha már nagyobb, etetőszékbe berakhatod, én így csináltam. Persze nem mindig volt el, nem fröcsögős kajáknál volt, hogy az egyik kezemben gyerek, másikban fakanál. :) A hozzátápláláshoz nem kell sokat főzni, ha kell is csak beledobod a zöldségeket, gyümölcsöket a vízbe, felrakod forrni, és otthagyod. Majd fél perc alatt összeturmixolod. Ha előre megpucolod, felvágod, lefagyasztod, akkor más ezzel sem kell bajlódni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!