Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hova teszitek a babát amíg...

Hova teszitek a babát amíg főztök?

Figyelt kérdés
Földre nem tehetem mert ráfröcsög az olaj. Járóka nem fér be, 45 m2-es a lakás. Nagyszoba a lakás egyik végében, konyha a másikban. Kezdeném a hozzátáplálást, de nincs idő főzni... :S

2013. jún. 6. 08:16
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Etetőszék,pihenőszék,szobában lévő karámba,ágyába,ugye a korától is függ piciként az ágyában volt,vagy pihenőszékben,később etetőszékbe,karámba,ne kösd magadra nagyon veszélyes úgy főzni,meg hát 4-6 hónapos gyerek már mozogna abba nem tud.
2013. jún. 6. 09:34
 12/16 anonim ***** válasza:

Földön, habtapin a hasán. Amíg helyzetváltoztatásra képtelenek voltak, addig a kiságyukban.

Bent a szobában, nyitott ajtóval, nyekereg bementem.

Amikor ki tudtak jönni a konyhába, akkor a lábam alá néztem, vagy a babakocsiba tettem őket, felálltak az étkező padjára.

2013. jún. 6. 12:00
 13/16 anonim ***** válasza:

Én épp emiatt vettem/vettünk egy fekvőhintát ( kifejezetten babéknak ajánlott vastag vászonból van), a párom pedig a lakás különböző pontjain: konyha, -dolgozó,- nappali ajtófélfákba kampókat rakott, így ha csinálok valamit ( főzök, vasalok stb.) akkor addig ő vígan elvan a hintában. Teszek-veszek, közben lát is, odafordulok hozzá, mosolyog, gőgicsél nekem, én meg énekelek neki.

Jól elvagyunk.

Vagy a másik megoldás a pihenőszéke, vagy a játszószőnyege (de azt annyira nem szeretem ha a konyhában vagyok, ő pedig a nappaliban egyedül... mert zavar ha nem látok rá)

2013. jún. 6. 13:12
 14/16 Zsófianyu ***** válasza:

A bébikaját tényleg egyszerű összedobni. Én általában reggel megcsinálom, amíg még alszik, vagy még eljátszik egyedül, de volt már, hogy este elkészítettem és ment a hűtőbe.

Ha 45 m2, akkor nagyon nem lehet messze egymástól a konyha és a nagyszoba... Szerintem próbáld meg ott hagyni egyedül, hátha ellesz magában kicsit.

2013. jún. 7. 09:05
 15/16 A kérdező kommentje:
@4 sajna amíg alszik addig 30 perceket fejek ...
2013. jún. 22. 03:12
 16/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

A délelőtti alvása alatt oldom meg a főzést.Magunknak rendelek. :)

2013. nov. 8. 12:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!