Érdemes vennem a 6.5 hónaposa babámnak szobahintát? Meddig tudná használni? Ha még nem tud ülni, akkor még nem jó neki?
Szia! Nekem is 6 és fél hónapos a lányom, most vettem neki hintát, belinkelem neked.
Nem tudom melyik hintát érted alatta, a kis állványos szobahintát? mert azt pl. az én fiam már 9-10 hósan nem tudta használni mert nem éreztük elég stabilnak.
Az ajtófélfára akasztott rendes hintát viszont már vagy 7 hós kora óta használja és szereti nagyon .
Most 2 éves.
Amúgy 6.5 hósan sok baba már megül szépen ( az én fiam mondjuk csak 7-8 hósan ült meg) és amíg nem ül szépen, hanem csuklik.-nyaklik szegény, addig én nem tettem bele, mert féltem a gerincét. De én a járatással is így voltam, nem fogtam a kezét, hogy tipegjen, hanem hagytam, hogy akkor induljon el mikor valóban érett rá, és megtartja a lába a súlyát stb.
Én 6 hónaposan vettem neki Jane rúgos hintát. Sajnos nem szeret benne lenni, mert ott nem tud szabadon mozogni,talán kétszer volt benne. Most akarom eladni. Különben a kinti hintát sem élvezi, ő ilyen kis örökmozgó, talán ha nagyobb lesz. De minden baba más. Minden esetre ami hintát mi vettünk 6-hónapos kortól lehet használni.A mienk ilyen.
15 kilosig jo adamo hintat vettunk a bebim fel eves szulinapjara, imadja (meg loki akkor is ha nincs benne, meg belerak dolgokat, stb)
www.adamo.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!