Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 15 hónapos babám állandóan...

15 hónapos babám állandóan fel kell éjszaka és nagyon sír. Már teljesen kétségébe vagyok esve, hogy mi lehet az oka mert nagyon sajnálom. A foga nem lehet, mert nm látnám, hogy jönne. Akkor mi lehet az oka? Köszönöm

Figyelt kérdés
2009. okt. 8. 11:23
 1/8 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy éhes, vagy fáj a hasa, szorulása van, lehet melege vagy éppen fázhat. Jöhet a foga is, attól még hogy nem bújt ki. Kitartás, ne ess kétségbe!
2009. okt. 8. 11:28
 2/8 anonim ***** válasza:
Hátul az örlőfogak jöhetnek ilyenkor,ami nagyon fájhat:( szegényke! Ilyenkor adsz neki tápit/tejet? Ha jelentős mennyiséget megiszik és ugyanúgy reggelizik,akkor viszont éhes. Emelni kell a napi bevitt kalóriát.
2009. okt. 8. 11:32
 3/8 anonim ***** válasza:
Szia az én picim sikitva ébred éjjelente van hogy 3-4 alkalommal már kb 3 hete.(a frászt hozza rám) Tegnap elött vettem észre hogy jön a szemfoga mind a kettő,tiszta fehér az inye szerintem attól van.Eddig én sem láttam semmit.(16hós)Szerintem egy darabig még igy szenvedünk.
2009. okt. 8. 12:40
 4/8 anonim ***** válasza:
Nálam is volt, hogy 2 éjszaka üvöltött, nem láttam a szájában semmit aztán pár nap múlva éreztem a hegyét.
2009. okt. 8. 12:49
 5/8 A kérdező kommentje:
Nem hinném,hogy éhes lenne napköbzen legalább5-ször eszik,és este 240ml babatejet megiszik elalvás előtt.
2009. okt. 8. 13:11
 6/8 anonim ***** válasza:
Attól még lehet éhes. Mi kislányunk is megiszik 240ml-t este, és van, hogy éjszaka még 100-150-et. :) Na jó, ez azért ritka. Ő egyébként 9 hónapos, már kint van 6 foga, és mikor kibújtak, csak néha-néha ébredt fel.
2009. okt. 8. 13:26
 7/8 A kérdező kommentje:
De ő reggel is és este is ennyit szokot inni,és már este a felét ott szokta hagyni
2009. okt. 8. 13:39
 8/8 anonim ***** válasza:
Hát én megpróbálnék ilyenkor ,ha felriad 2 dl babatejet, ha megissza, akkor éhen kel fel,ha nem kéri,akkor legalább tudod és megnyugszol,hogy nem éhezik éjjel.
2009. okt. 8. 15:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!