Akik "falun" élnek és nincsenek nagyon kikapcsolódási, szórakozási lehetőségeik, azok hogy tudnak mégis kicsit kikapcsolódni, kimozdulni a babájukkal?
Mi még ilyet nem tudunk, 9 hós a fiam.
Van játszótér, de a falu másik végén és ő még kicsi is ahhoz.
Minden nap ugyanazt a kört tesszük meg, kicsit már uncsi, de ez van. Nem sokan laknak itt, kb. 2700 fő.
Mi hétvégére tervezünk programokat, általában nagy séta valamilyen szép, természetes környezetben. Ez kikapcsolódás nekem és a gyerekeknek is.
Mi felpakoljuk a babakocsit az autó tetejére, minden fontos dolgot magunkkal viszünk (váltás pelenka, tea stb.) és már indulunk is! Csak ajánlani tudom a Normafa és környékét (ha Budapest közelében éltek).
4 hónapos ikrek anyukája
mikor ennyi idős volt, akkor fociztunk. a tesómék piknikeztek a szabadban, igaz ők Pécsett:)
a focizás úgy ment, h fogtam a kezét, és kergettük a labdát.
meg állt a kocsiban, úgy babakocsiztunk, azt nagyon bírta. ja, és a lépcsőzés is nagy sláger volt akkoriban. önkormányzat, iskola előtt fel és le a lépcsőn:) meg árokban mászás... ilyesmi.
Mi is hasonló helyzetben vagyunk, én néha beteszem a gyerekeket a kocsiba (már nagyobbak, de régebben is ezt csináltuk), és elmegyünk a közeli városba (15-20 km), ott van csónakázótó, kacsákat etetünk, ilyesmi.Nem tudom, ez neked megoldható-e..
A nagyszülők szerencsére itt laknak a faluban, náluk vannak tyúkok, dobunk nekik füvet,kutyák, cicák.
Meg aztán meglátogattuk a hasonló korú babákat itt a faluban, jóban vagyok egy-két anyukával.
Ha nagyobb lesz picit, könnyebben leszel, akkor tényleg jöhet a játszótér, aztán már ő maga fogja a botokat gyűjteni (a fiamnak azok dinócsontok :-)), egyre érdeklődőbb lesz, és kitárul a világ :-)
Mi kint sétálunk az udvaron, megnézzük a szomszéd néni csirkéit, a másik szomszéd macskáit, hallgatjuk, ahogy a kutya ugat.
És kint állunk a kapuban, mert imádja nézni a buszokat és az autókat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!