Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Voltatok már 1év alatti...

Voltatok már 1év alatti gyermeketekkel M. o. -on kikapcsolódni pár napra?

Figyelt kérdés
4 hónapos elmúlt a babám és tavasszal szeretnénk elmenni valahová 3asban. Ajánlanátok esetleg szálláshelyeket?
2011. febr. 4. 12:43
 1/10 anonim ***** válasza:

voltunk 9 hóssal.

északi hegységben van Romhány nevü falu elég poros de van a falu végén egy iszonyat jó panzió ! nagyon kedvesek voltak a kicsinek van minden és elég olcsó a nevét nem tudom de a faluban csak az az egy van..

Ópusztaszeren is voltunk a parkban ott van skanzen is beletehettük a kicsit egy 100 éves bölcsőbe megengedték

Esztergomban is voltunk az nem tetszett ...

2011. febr. 4. 12:46
 2/10 anonim ***** válasza:
még hazabeszélek ... debrecen is szuperjó hely a hortobágy is van wellness lehetőség meg olcsóbb panziók és közel van nyiregyháza ott nyilt tavaly a tropicarium szerintem kihagyhatatlan. ...
2011. febr. 4. 12:47
 3/10 anonim ***** válasza:

2 hónaposan

5,5 hónaposan (külföldön)

6 hónaposan

7 hónaposan

7,5 hónaposan (külföldön)

9 hónaposan

amikor nagyon pici volt, akkor üdülőben voltunk (munkahelyi) egyébként, apartmanban, panzióban, vendéghézban

2011. febr. 4. 12:51
 4/10 anonim ***** válasza:
Le fogtok szólni, de amikor a legkisebbem 5 hós, a középső 1,5 éves, a nagy pedig 4 éves volt, én már sátorozni vittem Őket. Sátras utánfutónk van, így a gyerekek nem a földön aludtak, és akkora előtér, ahol simán elfért a járóka és fürdetni is tudtam a kiskádban.
2011. febr. 4. 12:56
 5/10 anonim ***** válasza:

A 10 hónapos fiammal voltunk télen welness-szállón, szuper volt. Zalakarosra mentünk a Karos-Spa Hotelbe, nagyokat pancsoltunk a fürdőben, és van ingyenes játszószoba is. Kérhetsz ingyen utazóágyat, babakádat, az étteremben van gyerekülés, a bébiételt pedig bármikor megmelegítik nektek a konyhán.

Honlap: [link]

Ha ez nem tetszene, akkor pedig Kolping Hotel. Ott akár saját családi apartmant is bérelhettek, és mindig vannak kisbabás programok is. Kipróbálhatjátok a babaúszást a fürdőben, igazi több szintes, ingyenes játszóházban játszhattok egész nap, és biztosan találtok majd hozzátok hasonló kisgyerekes családokat is! Jó időben kinti strand is vár titeket, meg hatalmas játszótér, és rengeteg olyan program van, ami kisgyerekkel is élmény. (Pl. biciklizés, babaszállító bicikliutánfutóval) Igaz, ezek már feláras programok.

Én biztosan kipróbálnám...

Honlap: [link]

2011. febr. 4. 12:57
 6/10 anonim ***** válasza:

2,5 hónaposan voltunk a velemi üdülőfaluban (Kőszeg mellett van),most 7,5 hónaposan Ausztiában voltunk síelni.(Persze csak a fiam,meg a férjem síelt:-) )

Mind2 utat jól bírta,persze utóbbit annyiból nehezebben,h most már mozgékonyabb.

2011. febr. 4. 12:58
 7/10 anonim ***** válasza:
Utoló vagyok,bocs. Ausztiában Lachtal-ban voltunk a Sissipark-ban. Apartmann,de adnak kiskáédat állvánnyal,meg sztem ágyat is,bár mi vittük az utazót.Nagyon kellemes hely,és nem csak sízezinban járnak oda,mert csodás a környék!
2011. febr. 4. 13:00
 8/10 anonim ***** válasza:

negyediknek

Én tuti nem szóllak le, mi is sátorozni szoktunk, nincs annál jobb:É)))) mi mind kettővel 1,5 évesen már sátorozunk

Előbb azért nem, mert amikor nagy kicsi az első nyarán (7,) hós az alpokba mentünk túrázni, és olyan szar idő volt, hogy hiiába vittunk sátrat, állandóan esett:-((

Amikor meg a kicsi volt az első nyarán kicsi (5,5 hós) igaz Görögországba mentünk, de egyszerűen nem fértünk volna be Swift-be minden sátracs cuccunkkal:-((

Tavaly nyáron már sátraztunk, nem vittük a babakocsit és jó pár dolgot.

amúgy 18 éve nyomjuk a kempingezést gyerek nélkül, később gyerek(ek)kel, minden felé Európában

harmadik

2011. febr. 4. 13:03
 9/10 anonim ***** válasza:
10 hónaposan Velencére mentünk, nagyon jól éreztük magunkat, mert imádja a vizet. A Velence Spa-ban voltunk, nagyon bababarát, van külön babamedence, etetőszék, járóka minden
2011. febr. 4. 13:48
 10/10 anonim ***** válasza:
Igen, mert a férjem munkája utazással jár, mi pedig mentünk vele, a lányom 2 hós korától. Semmi baja nem lett tőle, bár egy állandó csecsemő- és gyermekorvos ott volt velünk a biztonság kedvéért :)
2011. febr. 4. 16:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!