Baj, ha teljesen kimarad a mászás?
Majdnem 1 éves, szélsebesen kúszik, azzal a bizonyos átlós mozgással, feláll bútor mellett, és lépeget is, megkerüli az ágyat, bivaly erős, de nem akar mászni.
Anno voltunk konduktornál, aki mondta, hogy totál egészséges, mutatta, hogy kell rávenni a mászásra, de nem akarja csinálni.
És ülni sem szeret. Tud pedig stabilan, de ha felültetem, kb fél perc után hasra fekszik, és úgy játszik tovább.
Kell aggódnom?
Azért , mert nem mászik a gyerek, nem biztos, hogy nehézségei lesznek az iskolában! Van közeli ismerősöm, akinek a fia nem mászott, és semmiféle problémája nem volt! Most egyetemista!
Biztos van olyan is, akinek voltak gondjai miatta, de olyan is van, aki a mozgásfejlődését nagykönyv szerint csinálta, mégis gondok vannak a tanulásával!
Kedves 12-es, én felpontoztalak, és köszönöm a válaszodat, a mániás lepontozókat meg én sem értem.
Lehet azt kellene csinálni, hogy csak a kérdező pontozhasson, mert ez tényleg bosszantó.
de az a átlós mozgás, amit mondanak, hogy fontos, az tökéletesen megvan a kúszásában.
meg tökéletesen fog két ujjal is, egyedül eszi reggel a falatkáit, nagyon aranyos.
szóval egyáltalán nem látom, hogy defektes lenne, csak amiket leírtam, azt nem csinálja sehogy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!