Mászó babák anyukái, tudtok játszani a babával, vagy teljesen leköti a mászás?
Figyelt kérdés
A lányommal hiába ülök le a szőnyegre,ott hagy,és jön-megy,feláll egy percre sem áll meg.2011. jan. 10. 13:35
1/5 anonim válasza:
én tudtam szerencsére.leültettem magamnak háttal,és nézegettük a könyveit,tanultuk az állatokat,állathangokat.szerencsére ő vevő volt rá.ismerek olyan babát,aki nem
2/5 anonim válasza:
Én babámat addig kötötte le a mászás,amig utolért. Szóval vele állandóan foglalkozni kellett,jött utánam mindenhova. Szóval őt nem csak a mászás foglalkoztatta.
3/5 anonim válasza:
Hagyd hogy másszon!Őt most ez érdekli!legalább jól lefárad és jobban alszik!Persze azért néha próbálkozz vele játszani is hogy tanuljon dolgokat de ne erőltesd!nekik most az az első,hogy felfedezzék a világot!
5/5 anonim válasza:
En elszoktam bujni az ulogarnitura melle, es onnan kialtom ki neki, hogy "hol van anya?". Persze mar ismeri a jatekot es egybol tudja, hogy oda kell maszni es ahogy megtalal (szembenez velem) nagyokat kacag es probal elmenekulni en meg maszom utanna es csiklandozom a talpat. Aztan ismet elbujok (ezt valamikor 9 honapos kora korul kezdtuk, azota is szereti). Elotte labda mania volt, en guritottam o meg uldozte, maszott utanna aztan 10 honapos kora ota kezdte vissza is guritani nekem. A szappanbuborekok a masik kedvenc. Ezek utan kacagva maszik, felall probalja elkapni oket. Ilyenkor nagyon be van indulva. Most 11 honapos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!