Hogy alakitottätok ki 6 honapos babätoknak az etkezesi
rendjet?
Figyelt kérdés
az en kislänyom este täpot kap,de 4-5 ora mulva mär ehes lesz töle.Pär hete felebred ejjel 1-2 ora körül,mert ehes,pedig 5 hetes kor ota ätaludt az ejszakäkat,reggel 5-6 oräig.Mit adjak neki,hogy ne legyen ilyen gyorsan ehes?
2009. okt. 7. 10:16
1/9 anonim válasza:
Azt nem írtad, hogy mennyi tápot adsz neki! Ha az előírt adagot kapja, akkor próbáld ki, hogy 1 kanállal több tápszert adj neki. Ami nálunk még bejött, hogy mi nem hagyjuk aludni délután 5 után, ezért este 9-kor már olyan fáradt, hogy bezuhan az ágyba és reggel 7-ig nyugalom van.
Jó babázást kívánok!
2009. okt. 9. 15:10
2/9 anonim válasza:
Szerintem is kevés lehet neki a tápi. Lehet, hogy nagyobb mennyiségre van szüksége.:)
2009. okt. 9. 15:19
3/9 A kérdező kommentje:
210 ml.ert adok neki 7 kanäl täpszerrel.
akär milyen färadt,akkor is felebred ejjel enni,es alszik toväbb.
2009. okt. 9. 15:48
4/9 anonim válasza:
mi is igy vagyunk,barmit teszek ugyis fol kel enni!de mondjuk meg soha nem aludta vegig az ejjelt!de en mar megszoktam!pussz bocshogy nem segitettem de sajna nem tudok!:(
2009. okt. 9. 17:16
5/9 anonim válasza:
Váltottál már a 2-es tápszerre?
2009. okt. 9. 19:50
6/9 anonim válasza:
Szerint elkezdhetnéd a hozzátáplálást.Az én kisfiam azóta nyugisabb amióta tömheti a fejét a gyümivel,főzivel.Imádja!
2009. okt. 9. 20:16
7/9 anonim válasza:
Nálunk is ez van, igaz anyatejes a babám. Ő is 5 hetes kora óta átaludta az éjszakát, aztán a mozgás, fogzás, nátha miatt néha felkelt. Utána hirtelen 3 óránként kelt fel enni. Már tízóraira gyümölcsöt eszik, ebédre főzeléket és csak egyszer kel fel. Szóval kicsit jobb a helyzet. Pár nap múlva uzsit is kap, remélem ez megoldja a "problémát".
Szerintem is kezd el a hozzátáplálást.
2009. okt. 9. 20:33
8/9 A kérdező kommentje:
Vältottam täpot is,es mi is mär eszünk gyümölcsöt es fözeleket is!!Köszi a välaszokat!
2009. okt. 10. 08:42
9/9 anonim válasza:
Az én kislányom is 6 hónapos és nekem is felkelt esténként, de én úgy döntöttem, hogy hajnalba nem adok neki enni hátha kibírja. Érdekes módon rá kellett döbbennem, hogy nem az éhség miatt kelt fel, mert azóta is felkel ugyan, de pár korty tea és egy kis ringatás után visszaalszik és csak reggel 9-kor eszik legközelebb és akkor sem jut el 200 ml-ig. A fura csak az, hogy ha tovább adtam volna neki hajnalba a tápot tuti megette volna csak hogy az ölembe legyen :-)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!