Mentek idén a babával nyaralni? Hová? Mennyi idôre? Hotelbe vagy máshova? Bababarát helyre? Miket visztek a babának? Mivel mentek? Hány km út?
Nem. Sehova. Semennyi idore. Sehova. Nem. Semmit. Semmivel. Nulla.
Mi ertelme az ilyen kerdeseknek?
babábal én nem mentem. most kétéves kisebbik-és 3-4 napra megyünk Sárvárra,apartmanba,autóval,tesómékkal, kb: 140 km
nem tudom a tied,mennyire baba-de nem egyszerű egy picivel nyaralni
Tavaly (7-8 hónapos babával), terhesen Balatonra mentünk le kétszer egy ismerősünk házába, ami abszolút bababarát volt:) Budapesten élünk amúgy, ez nem olyan nagy táv, havi egyszer szinte a román határig mindig elmegyünk 1 hónapos kora óta, egyébként is kimozdulósok vagyunk, szóval ez nem volt teher neki semennyire. A környezetváltozást, ott éjszakázást is jól fogadta. Ettől picit tartottam mert még csak anyósoméknál aludtunk vele akkor, sehol máshol.
Most nagyon bátrak vagyunk.. vagy majd kiderül, szüleimmel és tesómékkal megyünk Spanyolországba. Nővérem szervezte az utat, kiveszünk ott is egy házat, 3 hétre. Mi jobban szeretjük az ilyen helyeket, mint a szállodákat egyébként is, babával szerintem tényleg egyszerűbb. Kaja ügyileg talán nem.
Mi 20 és 5 hónapos babával megyünk, ők 3 éves és 9 hónapossal.
Szerintem visszük az egész házat:) Ami lemarad majd beszerezzük. Ezen ne aggódj. Gondolom ti sem Afrikába készültök, szóval minden megvehető lesz, ha véletlen itthon maradna:)
Megyünk, de idén csak a Balatonra. Most lesz 8 hónapos. Jövőre már egy Horvátországot is be merek vállalni :)
Füredre megyünk, saját nyaraló. Kocsival megyünk, és kb. 95-100km lehet az út Tőlünk.
Elég sok mindent viszek azt hiszem. :)
Utazóágy, járóka, kis babakocsi, medence, úszógumi, úszópelus , játékok, ruhák, strandsátor és minden ami a nyaraláshoz kellhet.
egyenlőre ezek jutottak eszembe.
Jó nyaralást mindekinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!