Tudnátok ajánlani rezgő pihenőszéket, hintát, bármit, amit a gyerkőcötök szeretett és elvolt benne?
Mi ezt vettük meg! Az első fiamnak nem volt, a másodiknál én is az általad felsorolt okok miatt akartam és imádta, akkorákat aludt benne! :)))
A neve lemaradt:
Fisher Price pihenőszék Ocean
Szia! Nekünk ilyen van, imádja a kislányom a mai napig :)! 4 hónapos volt, amikor megvettük neki és most már lassan 10 hónapos lesz és még mindig el van benne! Nagyon megéri!
Az én kislányomnak ilyen volt és imádta! És ami nagyon vicces: kissé hasfájós volt és ebben tudott kakilni. :-) Talán a gravitáció vagy a rezgés, nem tudom, de tényleg így volt. :-)
Egyetértek az elsővel, Fisher Price Ocean, 9és fél hónapos, még mindig ebben van, ha pl. főzök.
Rezgő részét nem használjuk, 5hónapja magát hintáztataja :-)
Mi már az elsőnek vettük, de jó lesz a tesónak is. Kb fél éves koráig volt el benne:
Bright starts pihenőszék. Több dallam, választható ringatás...
nagyon bejött!
http://www.youtube.com/watch?v=GfFr4h-fHBw
Nekünk ilyen van, csak piros színben, nagyon szeretjük. :)
nekünk ilyen volt:
szerette, sokat elvolt benne, reggel mindig ebben aludt vissza. De így utólag hintára szavaznék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!