Nutellát mikor evett a gyerkőcötök először?
Ilyen tömény cukros vackokat csak 2 éves koruk után adtam. Nyilván mindjárt szívtelen dög leszek.
De 7 hónapos babának adni iszonyúan felelőtlen, hülye gondolat.
De tenni úgysem tudsz ellene.
Másfél éves. Még nem kapott nutellát, lekvárt sem és befőttet sem. Viszont zöldség gyümölcs megy ezerrel. Nálunk ez a nasi. Úgy is mondom neki, hogy gyere együnk egy kis nasit, akkor kap egy banánt, vagy almát. Nem akarom, hogy időnap előtt kirohadjanak a fogai, vagy cukros legyen a későbbiekben.
Egyik ismerősöm (sokat járnak ide), cumisüvegből itatja a kólát a gyerekkel, kb 8-9 hós kora óta, mert azt mondja kívánja a kicsi, hiszen otthon azt látja és neki is kell! Pfff. Ja meg a nyalóka, azt meg 4!!! hónapos kora óta adja neki, mert milyen buli és mennyire szereti! Rosszul vagyok az ilyentől. Én nem vagyok para mami egyáltalán. Nagyon is szabad nevelési elvet követek, nekem az a célom, hogy a gyerek jól érezze magát. Ha neki az a jó, hogy könyékig van a tányérjában, vagy pucéran akar rohangálni a lakásban, hát tegye! Kit zavar? Természetesen ami veszélyes rá nézve, az nálunk is tilos, de ezeket a szabályokat baromi könnyen elfogadja, mert nem csak tiltást kap! Viszont miért károsítsam az egészségét ilyen felesleges sz.rokkal? Az étkezésre nagyon figyelek, mert mint mondtam, azt szeretem ha a gyerek jól érzi magát és azt szeretném ha 80 évesen is jól érezné magát!
2 es fel evesen evett eloszor a nagyfiam Nutellat azota is ritkan kap (havi 1 max 2 alkalom)
7 honapos babat nutellaval????? Jaj ne,szegeny baba :(
Kissebbik fiam 6 honapos mult es eddig krumplit,sargarepat,sutotokot kapott nemhogy nutellat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!