Milyen törlőkendőt használtatok ill. használtok? Mi a véleményetek róla? Meg vagytok elégedve vele?
Figyelt kérdés
2009. okt. 6. 15:39
21/28 anonim válasza:
Neogranormon, itt is szokott akcióban lenni (csepeli tesco patika).
Pampers, DM-es, Johnsons: ezektől kiütéses lett a babám :(
22/28 anonim válasza:
Én ami éppen olcsó és akciós. volt már mindenféle, tegnap épp DMeset vettem, de van még itthon 2 csomag Gabi is, és valami no name is, olyan 400 ft/csomag árban veszek.
23/28 anonim válasza:
Én a Müller saját márkáját, a Beauty Baby-t használom, abból is a Sensitiveeset. 1800 forint a 6x80 db, ami szerintem megéri, mivel nagyon jó.
24/28 anonim válasza:
Altalaban illatmentest veszek, mert ezzel szoktam megtorolgetni eves utan is az arcat, kezet.
A Tescos My Baby (vilagoskek) illatmentes es van jo kis zarokaja. Csak egy a baj, hogy ez is olyan hogy kihuzza a kovetkezo kendot.
A Sleep&Play viszont illatos, de jo mert egyenkent jon ki es nem tul vastag.
Nekem a vastagbol altalaban eleg egy fel kendo is, ezert kettetepem. Minek gazolni, ha nem kell?! Vegul is en fizetem az arat.
25/28 anonim válasza:
Én a Niveat szeretem,nemtudok betelni az illatával! =) Meg szerintem jól töröl is.
26/28 anonim válasza:
A Tesco-s zöld a legjobb szerintem is!És persze nem drága.
27/28 anonim válasza:
Én is a múltkor kipróbáltam a zöld Tescósat,és kellemesen csalódtam benne.Tökéletes,és ami nem mellékes az ára is jó.
28/28 anonim válasza:
Lidlis az tényleg nagyon jó ahogy irták előttem is.Jó nedves és az ára is megfelelő olyan 300ft körül van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!