Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Majus 6. án volt az utolsó...

Majus 6. án volt az utolsó menzim elsö napja holnap megyek az orvoshoz szerintetek már látni fogja a babat? Persze ha van én nagyon úgy érzem hogy van

Figyelt kérdés
2013. máj. 30. 20:57
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
nem
2013. máj. 30. 20:58
 2/11 anonim ***** válasza:

Tesztet vettél már?

Vagy csak úgy érzed?

Szerintem ha majus 6.-án volt a menzid akkor még nem fogja látni az orvos.

Szívhang 5-6heesen van,ha terhes vagy még nincs szivhangja,

Max petezsákot latna szerintem

2013. máj. 30. 21:00
 3/11 anonim ***** válasza:
Miből gondolod, hoyg terhes vagy. Kb 3,5 hetes lehetnél ha az vagy, még a tesz is csak kis esélyel mutatja ki.
2013. máj. 30. 21:02
 4/11 A kérdező kommentje:
Természetesen nem konkrétan arra gondoltam hogy a babàt fogja làtni hanem hogy legalàbb a petezsàk làthatò e màr ilyen korai szakaszban??egyszerüen érzem a kisfiammal is ugyanígy megéreztem nagyon szeretnénk màr kistesòt
2013. máj. 30. 21:09
 5/11 anonim ***** válasza:
Nem fogja. A teszt elöbb kimutatja mint hogy az orvos bármit is látna. legelöször a vérvétel mutatja ki aztán a teszt aztán lát bátmit is az orvos. Ez leghamarabb 5. héten lehet. Elöbb kizárt épp ezért nem is ajánlják az 5.-6. hét elött elmenni orvoshoz, teljesen feleslges. ha nem csak emiatt mész menj de ha csak emiatt felesleges.
2013. máj. 30. 21:13
 6/11 A kérdező kommentje:
Sima éves kivizsgàlàsra megyek egyébként ezért is jàtszottam el a gondolattal hogy milyen jò lenne ha làtna valamit a doki.akkor ne is szóljak neki egyenlöre
2013. máj. 30. 21:20
 7/11 anonim ***** válasza:
Még kb. most ágyazódna be, úgyhogy szerintem se látna semmit.
2013. máj. 30. 21:27
 8/11 anonim ***** válasza:
Szerintem sem látná.
2013. máj. 30. 21:47
 9/11 anonim ***** válasza:
Én több korai vetélés és méhenkívüli terhesség előzménye miatt voltam orvosnál a nemvárt előtti napokban, és csak megvastagodott nyálkahártyát látott. De az 5. hét elején már látszott a petezsák.
2013. máj. 30. 22:47
 10/11 anonim ***** válasza:
Ha nem akarod, hogy hülyének nézzen akkor ne szólj neki szerintem.
2013. máj. 30. 23:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!