Ti szokatok 1 év körüli babátok teájába egy pici cukrot tenni?
Ez jó, aki azt irta nem tesz az le let pontozva aki azt irta tesz az meg fel. SZÁNALMAS......
Nem mintha érdekelne a pontozás csak feltünt.
Én amúgy nem vagyok cukorellenes, a kisiskolás lányaim kaphatnak Nesteát időnként - de 1 éves koruk körül még csak vizet kaptak inni egészen óvódás korukig. Utána pedig néha néha ittak teát, szörpöt. Mégpedig azért nem engedtem, mert szerintem az elsődleges szomjoltónak a víznek kellene lenni, nem a sok cukrozott löttynek. Nem véletlen, hogy ahol sok cukrozott üdítőt fogyasztanak ott nagyon elhízott a népesség (lásd USA). Iszunk azt is, én is megkívánom a kólát néha, de csak mértékkel.
Szóval 1 éves kor környékén azért nem adtam cukrozott italokat, hogy szokják meg a vizet és ne csak kádból ismerjék. Attól féltem (ismerősi körben ez lett), hogy ha hozzászoknak a cukros ízhez, akkor már csak azt fogyasztják tönkretéve a fogaikat és az egészségüket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!