4 hónapos baba teájába cukrot vagy édesítőt tenni?!
Ha nagyon nem issza, inkább cukor, az édesítő káros(abb)
De miért kell neki tea? Tudom, nem rásze kérdésnek, és nem kioktatni akarlak. A víz sokkal jobb lenne, illetve ha már úgyis hozzátáplálsz, akkor vmilyen 100%- os gyümilé vízzel hígítva, otthon elkészítve... (én a mai napig utálom a teát)
Hú, ha csak anyatejes, én nem adnék/adtam neki ilyesmit. Mondjuk nekem nem is fogadott el semmit, csak a vizet, de abból is csak nagyon kicsit, vagy egy kis gyümölcs levet (igazi gyümölcsből kicentrifugálva) vízzel higítva.
Bocsi, tudom, nem ez volt a kérdés.
Szóval esetleg tegyél gyümölcs cukrot, én is azt szoktam, ha kell valamibe (pl. tejbegríz), de az enyém már másfél éves. Vagy van még szőlőcukor is, de tapasztalatom szerint az nem nagyon édesít, én egyszer vettem, de nem jött be sajna.
Érdekelne már megint mi rosszat mondtam :)
Szoptatott babának teljesen felesleges más folyadék- ha igény szerint van szoptatva.
Ha mégis, a legjobb a víz lenne. De ha már valami ízes, akkor hígított gyümölcslé.
És, ha maradunk a teánál, akkor. De én tök feleslegesnek tartom az ilyeneket.
Na mindegy.
Nyírfacukor.
Én is azzal édesítek a babának ha valamibe kell neki cukor (igaz ő már 7 hós de mivel tápszeres baba így már 4 hós korától hozzátáplálok).
Egy kis infó:
Teljesen egészséges, nyugodtan ízesítheted vele a teáját vagy később a tejbegrízt, gyümölcspépet, sütiket, bármit amit egyébként cukorral készítenél.
(rossmanba szoktam venni egyébként a bio részlegnél találod)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!