Rossz anya lennék?
Nem feltétlenül, de most ez miért érdekel téged? Eddig mindenkit felpontoztam, szóval nem is értem mi ez a pattogás... :P
Másrészt meg az volt a kérdés, hogy ez tényleg annyira gáz-e? Ismerem már az érveket, ami az együttalvás mellett van, köszönöm, hallottam pont eleget, de kíváncsi voltam arra, hogy most ez általános tendencia, hogy mindenki együtt alszik a gyerekkel, és én a szerény kisebbséghez tartozom, vagy tkp. normális. Én azt gondolom, hogy a gyereknek az a legjobb, ha a szülei együtt vannak és szeretik őt, innetnől kezdve hogy most együtt alszik anyával, vagy nem együtt alszik, az már másodlagos kérdés, de ennek ellenére még akadnak trollok a környezetemben, akik beleszólnak, és ezért tettem föl a kérdést. Harmadrészről azt gondolom, hogy a lepontozás azért sem fair másokkal szemben, mert a kérdést én tettem fel, és az, hogy hasznos-e a válasz számomra, az az én dolgom, nem olyan hölgyeké, mint akikből akad egy pár körülöttem, mert mondjuk ők szerintem minimum kiírtanák az anyák azon rétegét, akik külön alszanak a gyereküktől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!