Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikor lehet szülést követően...

Mikor lehet szülést követően újra házaséletet élni?

Figyelt kérdés
Vasárnap volt 6 hete, hogy szültem, de időpontot csak két hét múlvára kaptam kontrollra. Mi bajom lehet, ha már most újra szexelünk a férjemmel?Milyen tapasztalatok vannak?
2009. okt. 6. 08:44
 1/4 anonim ***** válasza:
Én öt hétre voltam kontrollon, mert szabira ment a dokim utána. Megvizsgálta a hegeket, hoyg fáj-e, szúr-e, nem fájt, így zöld utat kapott a házasélet. Barátnőm 6 hétre ment kontrollra, de nem forrt össze rendesen, és a doki még két hét szünetet javasolt. Én a helyedben megvárnám az orvosi vizsgálatot.
2009. okt. 6. 08:48
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Mindenképpen várd meg az első vizsgálatot,én megvártam.Sztintén nem kaptam időpontot,hanem másfél hét után,majd amikor megvolt utána már lehetett a doki szerint is. :) Először nagyon fáj az együttlét,de fokozatosan "javulni fog". :)
2009. okt. 6. 08:48
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek!Akkor még várunk :(, végülis "csak" két hét. Ha eddig tudtunk várni, ezt már fél lábbal is kibírjuk.
2009. okt. 6. 08:53
 4/4 anonim ***** válasza:
Azért meg lehet azt oldani máshogy is, hogy mindenkinek jó legyen, mégse legyen közösülés addigis. Felnőttek vagytok már mindketten, menni fog :-)
2009. okt. 6. 09:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!