Mi van a légzésfigyelővel?

szerintem egy 10 hónapos gyerek ha amúgy teljesen egészséges nem fog csak úgy minden hetyepottyra megfulladni
ne kínozd vele se magad se őt
hagy forgolódjon ahogy neki éppen jól esik

Vedd ki és teszteld le mit csinál. Nekem angelcare 401-es van. Már nem használjuk, de 8 hónapos korában amikor elkezdettugrálni a kislányom akkor hirtelen elkezdett riasztani. Hát a kislányom sztugrálta az érzékelőlapban valami dolgot ami eltört. Persze kicserélték az egész lapot. De mivel 4 hét volt mire visszakaptam azalatt az idő alatt beszokott a mi ágyunkba (egyáltalán nem tudtam aludni úy, ogy nem volt alatta az érzékelő, egyszerűen teljesen bepánikoltam, hogy őrizetlenül van).
Szóval utána már vissza se tettem, mert sokkal jobb volt az együtt alvás nekünk is, de nem ritka, hogy valami bajuk lesz a légzésfigyelőknek.

Nekem egyszer akkor szólalt meg és villogott, mikor kezdettk kifogyni belőle az elem.
Milyen elemet tettél bele? Jártam már úgy, hogy félig volt feltöltve, lassabban ment az új elemtől a pajeszvágónk, mint amiről le akartam cserélni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!