Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi van a légzésfigyelővel?

Mi van a légzésfigyelővel?

Figyelt kérdés
9,5 hónapos a kislányom és mivel tegnap este annyit forgolódott elalvás előtt, hogy a kiságy másik végében kötött ki és úgy aludt el, és már nem akartam azzal felkelteni, hogy visszateszem a helyére, mert ugye a fejrésznél meg egy kicsit alatta van a légzésfigyelő korongja, Angelcare van egyébként, 2 korongos. Reggel 6-kor arra ébredtem, hogy beriasztott, mondanom sem kell, hogy majdnem megállt a szívem, de szerencsére minden rendben volt, csak már teljesen leforgott róla, és már nem érzékelte őt. De nem úgy riasztott be, mint amikor kipróbáltuk, hogy kivettük a babát és megvártuk, míg beriaszt. Volt olyan 10 másodperc után egy kicsi csipogás, utána meg egymás után több, pirosan világított, de most reggel nem ez volt, hanem csak egyszer sípolt, utána csak simán villogott, de nem adott hangot, miért lehet ez? Utána lekapcsoltam és újra visszakapcsoltam, akkor hol zölden, hol pirosan villogott. Valami ötlet, hogy mi lehetett ez? Elem tuti, hogy nem merül, mert nemrég cseréltem.
2013. máj. 29. 11:00
 1/5 anonim ***** válasza:
Tönkre ment a hangszórója?
2013. máj. 29. 11:22
 2/5 anonim ***** válasza:

szerintem egy 10 hónapos gyerek ha amúgy teljesen egészséges nem fog csak úgy minden hetyepottyra megfulladni

ne kínozd vele se magad se őt

hagy forgolódjon ahogy neki éppen jól esik

2013. máj. 29. 11:47
 3/5 anonim ***** válasza:

Vedd ki és teszteld le mit csinál. Nekem angelcare 401-es van. Már nem használjuk, de 8 hónapos korában amikor elkezdettugrálni a kislányom akkor hirtelen elkezdett riasztani. Hát a kislányom sztugrálta az érzékelőlapban valami dolgot ami eltört. Persze kicserélték az egész lapot. De mivel 4 hét volt mire visszakaptam azalatt az idő alatt beszokott a mi ágyunkba (egyáltalán nem tudtam aludni úy, ogy nem volt alatta az érzékelő, egyszerűen teljesen bepánikoltam, hogy őrizetlenül van).

Szóval utána már vissza se tettem, mert sokkal jobb volt az együtt alvás nekünk is, de nem ritka, hogy valami bajuk lesz a légzésfigyelőknek.

2013. máj. 29. 13:56
 4/5 anonim ***** válasza:

Nekem egyszer akkor szólalt meg és villogott, mikor kezdettk kifogyni belőle az elem.

Milyen elemet tettél bele? Jártam már úgy, hogy félig volt feltöltve, lassabban ment az új elemtől a pajeszvágónk, mint amiről le akartam cserélni...

2013. máj. 29. 14:48
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Úgy néz ki, minden rendben van a légzésfigyelővel, nappal is használtuk és ugyanúgy működött, mint eddig. Kipróbáltam, amikor nem volt a kiságyban a kislányom, hogy besípol-e, rendesen besípolt jó hangosan. Arra gondolok, hogy az lehetett, hogy csak félig érzékelte ma kora reggel a kislányomat a figyelő és ezért sípolt csak egyet és utána azért villogott hol zölden, hol pirosan.
2013. máj. 29. 23:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!