Mi a különbség a pép és a főzelék között?
Figyelt kérdés
Lehet buta kérdés, de nem ugyanaz? 6-7 hónapos babának még nem csinálhatok rántást, habarást, tehát ugyanúgy csak összepépesítem a hozzávalókat, nem?
Köszönöm!
2013. máj. 28. 22:26
1/5 anonim válasza:
Igen, ugyanaz. Csak mondjuk ha almát pépesítesz banánnal, nem hívják főzeléknek, de ha krumplit husival, azt már igen. Minden főzelék pép, de nem minden pép főzelék! :)
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2013. máj. 28. 22:29
3/5 anonim válasza:
Már 4 hónaposa kell adni a babáknak lisztes ételeket. Nyugodtan beránthatod vagy habarhatod a tiednek a főzelékeket.
A pép simára turmixolt, a főzelék darabos, de elég csak villával összetörni a benne levőket.
4/5 anonim válasza:
az a különbség, hogy a pépbe azt teszel amit épp bevezetsz vagy a babád szereti és LETURMIXOLOD :)
a főzeléket nem turmixolod már, hacsak nem krémfőzi :)
és ekkora babának valóban nem igen szoktak rántást csinálni,habarást meg méginkább nem, mondjuk rántani lehetne, de az a kis "pacsuli" szerintem nem kívánja, elég annyi liszt, hogy mondjuk gyümit sűrítesz keksszel vagy sinlaccal :)
5/5 anonim válasza:
Kukorica lisztet szoktam használni sűrítésre (ha nekünk főzök tökfőzeléket stb. akkor is azt használok, egyedül ha rántást csinálok ahhoz használok sima lisztet). A fiamnak is azzal sűrítettem mindent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!