Kisbabás anyukák, nem fárasztó a szeretkezés nektek a párotokkal?
Nagyon elvagyok keseredve, mert estére állandóan elfáradok és akkor a kedvem is elmegy. Annyira kifáraszt a kismanóm, meg minden! Pedig szeretem a férjem nagyon. Próbálok koncentrálni de akkor sajna agyilag is kakkuk vagyok. :(
Ráadásúl egyszobába vagyunk a babával és halkan is kell,meg gyorsan is kell mert felébred. Ez is közre játszik. Nappal mikor aludna a baba akkor jön haza anyós és akkor azért nem lehet....
Inkább a szülés óta ami már 7 hónapja történt, azóta nem nagyon akkarom :S
Peddig 6. héten nagyon akkartam elég sűrűn csak akkor meg a párom hívatkozot össze-vissza és csak heti egy lett belőle. Ekkor nekem meg a kedvem is elment. Gondolom nem vagyok vonzó, mint régen. Na meg magamra nézek. óhhhhhhhhhhh...... párom azt mondja szép vagyok (szerintem nehogy megbántson)
Ti nem szenvedtek ilyentől?
Hogyan dobjam fel magamat?
Szia!
Nincs vérzés amíg használod, de sokan vannak ellene, mert állítólag gázos. Én nem tudom, nekem a doki egyből ezt mondta h felírja. Depo-provera a neve. Googleben rá tudsz keresni.
na, az nekem is jó lenne, bár nekem úgysincs vérzésem már fél éve a szoptatás miatt
köszi a tippet
amúgy tegnap a válaszok hatására erőt vettem magamon és letámadtam a férjemet este :D meg is lepődött :D:D
Igen, én is letámadtam:D
Én vagyok a szemöldökös, az enyém is meglepődött, de jól vette:D
Kellene ilyen lelki segély-szolgálat nekünk, most mindenki felbátorodott:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!