Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kisbabás anyukák, nem fárasztó...

Kisbabás anyukák, nem fárasztó a szeretkezés nektek a párotokkal?

Figyelt kérdés

Nagyon elvagyok keseredve, mert estére állandóan elfáradok és akkor a kedvem is elmegy. Annyira kifáraszt a kismanóm, meg minden! Pedig szeretem a férjem nagyon. Próbálok koncentrálni de akkor sajna agyilag is kakkuk vagyok. :(

Ráadásúl egyszobába vagyunk a babával és halkan is kell,meg gyorsan is kell mert felébred. Ez is közre játszik. Nappal mikor aludna a baba akkor jön haza anyós és akkor azért nem lehet....

Inkább a szülés óta ami már 7 hónapja történt, azóta nem nagyon akkarom :S

Peddig 6. héten nagyon akkartam elég sűrűn csak akkor meg a párom hívatkozot össze-vissza és csak heti egy lett belőle. Ekkor nekem meg a kedvem is elment. Gondolom nem vagyok vonzó, mint régen. Na meg magamra nézek. óhhhhhhhhhhh...... párom azt mondja szép vagyok (szerintem nehogy megbántson)

Ti nem szenvedtek ilyentől?

Hogyan dobjam fel magamat?

2009. okt. 5. 17:17
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

Na, akkor most figyeljetek! Az én babám 8 hónapos és amióta megszületett 2x voltunk együtt. :/

Ugyanolyan vagyok mint régen (a lógós melleimet kivéve) de mindketten halál fáradtak vagyunk ezért mire oda jutnánk inkább hagyjuk az egészet a fenébe. Különben én nem is gondolkodom rajta, nem hiányzik pedig nem fáj meg semmi. Az a kettő tök jó volt, meg is beszéltük utána, hogy mostantól mindennap akarjuk. :p

2009. okt. 5. 21:35
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
Húúú, bennem van vágy de fizikai erő egy jottányi sem. A férjem látja ezt és nem kezdeményez. Gondolom legalábbis. Nem is tudom,hogy mi lesz. Az a gáz lányok, hogy le lehet egymásról és szexről szokni. És akkor hogyan tovább????
2009. okt. 5. 21:36
 13/25 anonim ***** válasza:
100%

"még a szemöldököm kiszedéséhez is lelki támasz kell... "

- ez a mondat csúcs, nagyon tetszett:)))))))))))

Anyukák kapjatok előre, már csak magatok miatt is! Tudom, hogy nehéz, de kezdjetek visszarázódni az életbe!!!!

2009. okt. 5. 21:58
 14/25 anonim ***** válasza:
erőre, nem előre:)
2009. okt. 5. 21:58
 15/25 anonim ***** válasza:
A nem szexelők táborát erősítem én is. Amíg terhes voltam, egyáltalán nem szexeltünk, utána is kellett kb három hónap, mire az első együttlétre sor került. A következő kb 10 hónapban kábé háromszor szeretkeztünk, azóta azért havi egy-két alkalom összejön, de azt is peteéréskor, mert kistesót szeretnénk. :) Együttérzek a szemöldökszedős kommenttel, ugyanígy vagyok. Most volt a kisfiunk keresztelője, arra azért összeszedtük magunkat és nem győztük dícsérni egymást apával, hogy milyen jól nézünk ki, este mégsem volt semmi, csak alvás. Mondjuk mi gyerek előtt sem szexeltünk túl sokat, max havi egyet, de volt, hogy még annál is ritkábban. Amikor csináljuk akkor viszont nagyon jó, és mi is megjegyezzük, hogy gyakrabban kellene... Én is utálom a testem, lógnak a melleim, csíkos és nagy a hasam, már szőrteleníteni sincs energiám-kedvem. De köszi a lelkesítő kommentet aki írta, tök igazad van, és bár nem nekem szólt, én is magamra veszem kicsit!
2009. okt. 5. 23:30
 16/25 anonim ***** válasza:
Szex? Az meg mi? Már nem is emlékszem :( Kisfiunk most lett 1 éves, mióta megszületett a két kezemen meg tudnál számolni h hányszor szeretkeztünk :( Én szeretném meg minden, ha hulla vagyok akkor is felhergelem magam, csábítóan 'bevonaglok' a szobába és ........ apa hanyatt fekve nyitott szájjal hangosan horkol :( még felrázni sem lehet. Jó oké, rajtam is van 6 kg, 'kecskés' formájú a mellem, csíkos a hasam mint egy zebra, de nem adom fel, tornázom minden hétköznap B.A. nyerj időt-re, kisfiam is tornázik már velem ilyenkor, ill. rajtam ugrál. De ezen a szex témán valahogy nem tudok változtatni. Jövő héten kimegy a férjem a szerbekhez dolgozni és csak hétvégén jön haza, na gondolom ez se nagyon fog segíteni a dolgon :(
2009. okt. 6. 13:48
 17/25 anonim ***** válasza:
100%

Én írtam a szemöldököt:)

Azért ez se semmi: 'kecskés' formájú a mellem, csíkos a hasam mint egy zebra,

Legalább egy kicsit nevetünk:)

Amúgy nálunk most kétszer egymás után lett volna valami, de mindkétszer azt vettük észre, h a gyerek hatalmas vigyorral áll a kiságyban. Be voltunk takarózva, de mégis ciki volt:)

Ezért nem jó reggel akciózni, de setére mint a mosott rongy:(

Ez az egyik problémám, a másik, h milyen fogamzásgátlót használjak. Szülés óta irtózom a gumitól, húz, feszít, nagyon rossz, a többihez meg el kellene jutnom a dokihoz. De mit mondjak neki? Tabit nem akarok, a spiráltól visszatart, h erősebb görcsöket okozhat, plusz egy zsinór lóg ki belőlem, és a felhelyezése se lehet semmi, mondjuk pesszáriumot? Amilyen béna vagyok, még sosem néztem meg a méhszájat, őszintén nem hiszem, h menne.

Ti mit használtok?

2009. okt. 6. 14:41
 18/25 anonim ***** válasza:
100%

Nekem írt fogamzásgátlót a doki de mikor megtudtam, hogy 8000Ft 3 havi adag úgy döntöttem, hogy nem veszek. Különben is minek? 8 hónapban 2x szexelünk. :p

Na jó, ez nem is vicces. De tényleg drágálom, így most ha esetleg...akkor vigyázunk.

2009. okt. 6. 19:09
 19/25 anonim ***** válasza:
Igen, engem is ez tart vissza. Naptár módszert használod, vagy csak megszakítás?
2009. okt. 7. 09:29
 20/25 anonim ***** válasza:

Köszi, örülök h tudtam vidámítani rajtatok :) A 'kecskés' vagyok :)

Én azért írattam fogamzásgátlót a dokival, míg volt tejem addig szurit kaptam, 3x28 napig volt hatásos, utána újra kellett injekcióztatni. Ja ár 1.200.- körül volt. Viszont a vérzést addig felejtsd el mert azt kiiktatja totál. 7 hónapig az volt, most meg tabletta van, ez sztem is drága 7.500.- azt hittem elájulok mikor mondták a pénztárnál. De így legalább van megint rendszer a ciklusomban, mert magától egy horror....össze-vissza kuszaság. A spirálon én is sokat filóztam, de mindig előttem van az a hülye kép mikor átszúrták valakinek a méhét, mert a doki b.fütyi volt.

2009. okt. 7. 10:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!