Kisbabás anyukák, nem fárasztó a szeretkezés nektek a párotokkal?
Nagyon elvagyok keseredve, mert estére állandóan elfáradok és akkor a kedvem is elmegy. Annyira kifáraszt a kismanóm, meg minden! Pedig szeretem a férjem nagyon. Próbálok koncentrálni de akkor sajna agyilag is kakkuk vagyok. :(
Ráadásúl egyszobába vagyunk a babával és halkan is kell,meg gyorsan is kell mert felébred. Ez is közre játszik. Nappal mikor aludna a baba akkor jön haza anyós és akkor azért nem lehet....
Inkább a szülés óta ami már 7 hónapja történt, azóta nem nagyon akkarom :S
Peddig 6. héten nagyon akkartam elég sűrűn csak akkor meg a párom hívatkozot össze-vissza és csak heti egy lett belőle. Ekkor nekem meg a kedvem is elment. Gondolom nem vagyok vonzó, mint régen. Na meg magamra nézek. óhhhhhhhhhhh...... párom azt mondja szép vagyok (szerintem nehogy megbántson)
Ti nem szenvedtek ilyentől?
Hogyan dobjam fel magamat?
Na, akkor most figyeljetek! Az én babám 8 hónapos és amióta megszületett 2x voltunk együtt. :/
Ugyanolyan vagyok mint régen (a lógós melleimet kivéve) de mindketten halál fáradtak vagyunk ezért mire oda jutnánk inkább hagyjuk az egészet a fenébe. Különben én nem is gondolkodom rajta, nem hiányzik pedig nem fáj meg semmi. Az a kettő tök jó volt, meg is beszéltük utána, hogy mostantól mindennap akarjuk. :p
"még a szemöldököm kiszedéséhez is lelki támasz kell... "
- ez a mondat csúcs, nagyon tetszett:)))))))))))
Anyukák kapjatok előre, már csak magatok miatt is! Tudom, hogy nehéz, de kezdjetek visszarázódni az életbe!!!!
Én írtam a szemöldököt:)
Azért ez se semmi: 'kecskés' formájú a mellem, csíkos a hasam mint egy zebra,
Legalább egy kicsit nevetünk:)
Amúgy nálunk most kétszer egymás után lett volna valami, de mindkétszer azt vettük észre, h a gyerek hatalmas vigyorral áll a kiságyban. Be voltunk takarózva, de mégis ciki volt:)
Ezért nem jó reggel akciózni, de setére mint a mosott rongy:(
Ez az egyik problémám, a másik, h milyen fogamzásgátlót használjak. Szülés óta irtózom a gumitól, húz, feszít, nagyon rossz, a többihez meg el kellene jutnom a dokihoz. De mit mondjak neki? Tabit nem akarok, a spiráltól visszatart, h erősebb görcsöket okozhat, plusz egy zsinór lóg ki belőlem, és a felhelyezése se lehet semmi, mondjuk pesszáriumot? Amilyen béna vagyok, még sosem néztem meg a méhszájat, őszintén nem hiszem, h menne.
Ti mit használtok?
Nekem írt fogamzásgátlót a doki de mikor megtudtam, hogy 8000Ft 3 havi adag úgy döntöttem, hogy nem veszek. Különben is minek? 8 hónapban 2x szexelünk. :p
Na jó, ez nem is vicces. De tényleg drágálom, így most ha esetleg...akkor vigyázunk.
Köszi, örülök h tudtam vidámítani rajtatok :) A 'kecskés' vagyok :)
Én azért írattam fogamzásgátlót a dokival, míg volt tejem addig szurit kaptam, 3x28 napig volt hatásos, utána újra kellett injekcióztatni. Ja ár 1.200.- körül volt. Viszont a vérzést addig felejtsd el mert azt kiiktatja totál. 7 hónapig az volt, most meg tabletta van, ez sztem is drága 7.500.- azt hittem elájulok mikor mondták a pénztárnál. De így legalább van megint rendszer a ciklusomban, mert magától egy horror....össze-vissza kuszaság. A spirálon én is sokat filóztam, de mindig előttem van az a hülye kép mikor átszúrták valakinek a méhét, mert a doki b.fütyi volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!