Anyukák, akik tv mellett aludtak, hogyan oldották meg a pici megszületése után?
Ma sajna nincs tv-nk, ès képtelen vagyok elaludni. Eszembe jutott, hogy hogyam fog ez menni, ha négy hét múlva egy szobàban leszünk a picivel?????
Ok, hogy hulla leszek, de biztos lesznek napok mikor kell majd a tv hogy elaludjak.
Mondjuk ma is 8 orat lehuztam a melon. 36 hkm
Én is mindig TV-t nézek elalvás előtt.
A kiságy mellettünk van, de úgy, hogy a feje a TV-nek háttal.
Persze nem üvölt a Tv, de hallani, ez a jó, ne a síri csendet szokja meg, mert akkor később rossz alvó lesz.
Én is TV mellett alszok el, de én úgy hogy amint érzem hogy csukódik le a szemem már kapcsolom ki, fordulok egyet és már alszok is.
Amikor megszületett a kislányom, akkor is így volt, őt ez egyáltalán nem zavarta, igaz hogy halkan TV-ztem de akkor sem zavarta, amikor ő már javában aludt, bekapcsoltam és elég hangos volt mert lövöldöztek épp benne, de meg sem moccant, mint a tej úgy aludt.
Eddig az elmúlt 3 év alatt sosem volt ebből probléma.
Lassan külön szobája lesz itt mellettünk, a férjem már fel is húzta az elválasztó falat, mert ez egy ebédlő volt, de sosem használtuk, és mivel ez inkább egy hosszú szoba így hosszú rész a gyereké, a rövid kisebb rész ahol egy kanapé, egy íróasztal és egy kis éjjeli szekrény fog elférni abból lesz egy kisebb iroda féle, vagy tároló szoba. Persze aggódom hogy lehet annyira megszokta már hogy megy a Tv bár amikor őt altattam sosem ment, hogy lehet igényelni fogja. Bár fene tudja. Remélem hogy nem, mert nem akarom hogy azon nőjön fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!