Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tudom, hogy nem kellene. Csak...

Tudom, hogy nem kellene. Csak én vagyok így?

Figyelt kérdés
Kisfiunk pár nap híján 8 hónapos. Ha meghúzza erősebben a hajam, vagy megfog valamit, amit nem kellene, mondom neki, hogy nem szabad, mert olvastam (itt is), hogy ezt már érti. Tehát nagy komolyan közlöm, hogy nem szabad, ő rám néz, és nem tudom visszatartani, elröhögöm magam...így nem fogja tudni, hogy mi is van, nevet velem. Ötlet?
2013. máj. 27. 21:59
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

5. vagyok.

7. leírása alapján eddig 2 sátánkával volt / van dolgom, és kíváncsian várom a kistestvérüket... Kezd kopni a humorérzékem ilyen téren :)).

2013. máj. 27. 23:01
 12/13 anonim ***** válasza:
Lehet szörnyű anyának tartotok majd és nekem is mindig lelkiismeret furdalásom van ez miatt, de a 22 hónapos, mostanában egyre gyakrabban hisztiző lányomat szoktam simán arcon röhögni egy - egy értelmetlen hisztinél. Mert mondjuk ma is az még ok, hogy hisztizik, mert zoknit akar venni, de hogy rörtön ezután azért is hisztizni kezdett, hogy én is vegyek zoknit. Itt már nem bírtam és olyan röhögő görcs kapott el, látva a komoly arcát ahogy magyaráz.
2013. máj. 28. 00:14
 13/13 anonim ***** válasza:
Ha nem szabad, akkor nem, ilyenkor nem nevetek. Nekem 10 hónapos lesz a fiam a jövő héten. Elég durva dolgokat csinál már most is. És ha nevetsz,azt hiszi vicc, és csinálja. Muszáj nem nevetni. Ha belenyúl az áramba, rámolja ki a szekrényt, tépné szét a könyveket, feldönti a lámpát, az nem vicces.
2013. máj. 28. 09:32
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!