Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szerintetek milyen ez az...

Szerintetek milyen ez az etetőszék?

Figyelt kérdés
[link]
2013. máj. 26. 20:41
 1/8 anonim ***** válasza:

[link]

Nekünk ilyenünk van.Nagyon szeretem.3 fokozatban állítható a magassága és 3 fokozatban dönthető.Könnyű összetolni ha nincs helyed,hogy nyitva legyen mindig.:)

Én szeretem.

2013. máj. 26. 20:46
 2/8 A kérdező kommentje:
Igen ez a másik amit néztem, a kettő közül nem tudok választani... :P
2013. máj. 26. 20:54
 3/8 anonim ***** válasza:

Nekünk tökéletes.:)

Merem ajánlani.

Még kis zenélő is van rajta.A lányom állandóan nyomkodja.Most lassan 7 hónapos.:)

2013. máj. 26. 21:07
 4/8 anonim ***** válasza:

Először énis a Pepét néztem ki, de mikor elmentünk a boltba érte, nagyon kényelmetlennek tűnt! Ehelyett ilyet vettünk: http:

//elefani.eu/spd/224-406483748/Chicco_Polly_2in1_etetoszek_Water_Lily

most akciós ráadásul, én nagyon szeretem és a babám is imádja, jó nagy helye van benne, és jó párnás is.

2013. máj. 26. 21:40
 5/8 anonim ***** válasza:
szerintem jó, de arra vigyázz hogy a babaszafariban a termékek kb 70%-a nincs is bent a boltban, ami a honlapon fent van! Minket kétszer szivattak meg, barátnőméket egyszer, soha többet nem megyek hozzájuk! Ráadásul pont etetőszék vásárlással jártuk meg.
2013. máj. 26. 21:51
 6/8 anonim ***** válasza:
Lassan négy éve van szolgálatban az általad belinkelt Pepe etetőszék, semmi baja, már a második gyerek nyúzza. Huzata nem szakadt, könnyű tisztítani, nekünk teljesen megfelel.
2013. máj. 27. 00:38
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a hozzászólásokat! :D
2013. máj. 27. 08:44
 8/8 anonim ***** válasza:
nekünk ugyanilyen van csak a neve más...netről rendeltem és óriási csalódás volt, mert az árához képest jobb minőséget vártam...használjuk, mert nem engedhetjük meg hogy csak úgy lecseréljük egy másikra....amit ajánlok, ilyet netről ne rendelj!Menj el, nézd meg, mert a képen teljesen más mint élőben mikor látod.
2013. máj. 27. 16:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!