Székmagasító etetőszék. Próbáltad? Bevált?
nagyszülőknél egyre macerásabb az izgő-mozgó 10 hósunk etetése, ölben szinte lehetetlen vagy két emberes.
Láttam a neten sima székre tehető magasítókat, mint egy etetőszék csak lábak nélkül és később levehető a tálcája és az asztalhoz is tolható.
Ismeritek? Stabil? Van ötletetk akár ilyenre vagy más jó megoldás is érdekelne.
köszi:)
Az asztalra tehető vált be, még 2,5 évesen is abban evett!!!
A székre tehető nekünk csúszkált a széken, nem lehetett stabilan odakötni
nekünk ilyen van, és nagyon szeretem
Sztem székfüggő h rá tudod e rögzíteni. Van asztalra szerelhető is, de ebbe hat hónaposan is bele tudtam tenni a babám, és szembe tudtam fordítani. Az asztalra szerelhetőben nehezebb etetni, majd talán ha egyedül próbálkozik.
Nekünk Cam smarty van. Szeretem. Helytakarékos, könnyű tisztán tartani, magammal vihetem, ha kell, levehető a tálcája, a gyerek fixen beköthető benne. Az egyetlen hátránya, hogy nem dönthető, így amikor még nem ül stabilan a gyerkőc, nem lehet beletenni.
párnánk nincs hozzá, de nem is hiányoltuk.
én ezt nézegettem
de megnézem az asztalit is, arra nem is figyeltem oda
köszi a válaszokat, ezek szerint nem hülyeség és nem felesleges ez a magasítósdi.
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!