Fix etetőszék / dönthetős etetőszék / székmagasító?
10 hónapos a kislányom és jelenleg egy haldoklófélben lévő peg perego prima pappa etetőszéke van.
Mit vennétek a helyemben?
Fix etetőszék - most olcsó, de amikor lesz kis tesó, tuti kell venni egy másik drága dönthetőt is..
Dönthető - A kislányomnak még jó és egy gyerek nem használja el, bár Ő már tuti nem használja ki.
Székmagasító - mert rövidesen úgyis kikívánkozik az etetőszékből? Csak az a baj, hogy amit néztem, arra azt írják, hogy csak 1,5 éves kortól... ez tényleg igaz??
Előre is köszönöm!
Hát ha csak a huzata sérült akkor csak huzatot cserélnék és meg van oldva a probléma.Vagy más gond is van?
Meg nem feltétlen kell megvenni ezt a márkát szerintem van ugyanilyen (hasonló) más árkategóriában is.
Nekünk ez van és mindent tud amit kell és árban is nagyon jó szerintem.
Ezeknek a 10-15.000 Ft-os etetőszékeknek nem mindnek levehető a tálcája, nem tud együtt enni veletek majd az asztalnál.
Aminek meg levehető a tálcája, olyan nehéz levenni, feltenni, majd felborúl a szék!
Na meg a magassága nem állítható, nekünk magasabban volt a gyerek benne mint az asztal!
2 éves koráig használtuk az etetőszéket, úgyhogy szerintem inkább olyat vegyél, mint amit előttem belinkeltek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!