Ez a típusú fa etetőszék tetszik, mert szét lehet szedni és így asztalka és szék is. Így használhatná napközben, majd átalakítanám etetésekhez. Mit gondoltok? Mennyire stabil? Jó ez a típus? Vagy érdemesebb a csak etetőszékeket választani?
Itt egy link, amin egyből be is jön, amire gondoltam.
Köszönöm
2012. aug. 2. 20:43
2/5 anonim válasza:
Nekünk ilyesmi volt.
Egy darabig így egyben használtuk, aztán 14-15 hóstól kezdve pedig szétszedve. Aztán mikor megszületett a kistesó, akkor lecseréltük ikeás kisasztalra + 3 kisszékre (hogy én is le tudjak ülni). A kistesónak vettünk egy sima olcsó ikeás etetőszéket.
Egyébként tönkrement ez a fa etetőszékünk, de nem azért, mert rossz lenne, hanem mert nem funkciójaként használták a gyerekeim: felálltak a szék-részben mindketten és egyszerre elkezdtek ugrálni, így széttört. Az asztalból meg hasonló okokból kiestek a csavarok. Szóval kukába került ez az etetőszék, de tényleg az ugrálás miatt, egyébként kb 2,5 évig, majdnem 3 évig használtuk.
2012. aug. 2. 20:55
3/5 anonim válasza:
Nekunk is fa etetoszekunk volt mindket gyermeknel,szerettuk nagyon.Praktikus nagyon.Kesobb az asztalt hasznaltak gyurmazasra,rajzolasra.Most is ilyet veszunk majd ha a pindurka mar tud rendesen ulni.
2012. aug. 2. 22:04
4/5 anonim válasza:
Nekünk is hasonlónk van, szerintem nincs vele semmi gond. Tényleg praktikus és sokáig használható
2012. aug. 2. 22:24
5/5 anonim válasza:
hát kétségkivül praktikus, de nekünk mivel a fiam azóta is örökmozgó úgy döntöttünk, nem elég az a heveder, mert nem ült benne nyugton, máshol szerencsére kipróbáltuk, de nem jött be. a brendonba vettünk egy tourago etetőszéket ami 5 ponton rögzitett és ebben megmaradt, most is ezt használjuk pedig már 20 hónapos. szeret benne ülni hát igen nem szétszedhető, de nem is ez a dolga. mi is az ikeába vettünk kis asztalt és amúgy azon játszik, kb 1500 ft volt. és nem köti össze ő sem az étkezést a későbbi játékkal. szerintem ha teheted vegyél egy normális etetőszéket amibe bekötheted és ott is hagyhatod, ha úgy van dolgod. asztalkát meg széket még ráérsz utána is vadászni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!