Fa vagy műanyag etetőszék? Melyik a jobb? Nektek milyen van?
Ezt az etetőszéket nagyon praktikusnak találom, mert később szétszedve is tudom majd használni.
Viszont a műanyag etetőszékeket meg kényelmesebbnek látom. Szerintetek melyik a jobb?
Mi ilyet kaptunk ajándékba, előtte én is műanyagot akartam. De kaptuk, lányom használta, jó volt.
Most a szobájában kisasztal és szék, imád ott ülni és rajzolgatni.
Szóval bevált.
Amíg etetésre használtuk, addig sem láttam hogy kényelmetlen lett volna neki. Jól és szépen ült benne, nem volt gond. S hasznos, mert sokáig ki tudja használni.
Köszi a gyors választ! Ha asztallá és székké alakítod akkor le lehet venni a székről az etetőtálcát is?
Lehet, hogy- e mellett döntök majd.:)
Nekünk volt hasonló fa etetőszékünk. Én nagyon szerettem és a babámnak is kényelmes volt. Nézd, nem tölt olyan sok időt ott, nem fogja feltörni a kis valagát :) Belerakod napi párszor napi pár percre, ehhez nem kell dögpuha kényelmes fotel.
Kb 15 hós volt, mikor szétszedtem neki, onnan szék és asztalként funkcionált. Ekkor már nem csak evett rajta, hanem rajz, gyurma, stb.
Nekünk is ilyen székünk van, de nem ilyet vennék, ha vásárlás előtt állnánk.
Először is, nincs benne biztonsági öv. Lányom állandóan felállt benne, ki akart ugrani meg ilyenek.
Másodszor, kicsi a tálcája, és könnyű leverni róla brmit is. A tányért gyakorlatilag én fogom, hogy ne a földön landoljon.
Egyébként később biztos tök jó lesz, ha má nem lesz ilyen szeleburdi...
Nekünk is ilyesmi volt, kaptuk a keresztszülőktől. A corában vették 11.000Ft-ért. 2 pozícióba állítható a tálcája, van állítható biztonsági öve, igaz csak derékrésznél, de az elég. A fiam 6 hónapos korától használtuk kb. 2 éves koráig (akkor már szétszedve).
Ilyen volt a miénk:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!