1/7 anonim válasza:
Nekünk pont olyan van, mint az első. Azért választottuk ezt, mert később tudja még használni asztal-szék kombinációban.
2/7 anonim válasza:
nekem a fa szimpatikusabb. és tényleg nagyon szereti kis asztal, kis székként is használni.
3/7 anonim válasza:
Nekünk is fa van, én szeretem, lányom is kényelmesen ül benne, és utána legalább lehet másra is használni (asztalnak és széknek).
4/7 anonim válasza:
Nekünk mind a kettő van.A műanyag nem ugyanaz mint amit belinkeltél, de a fa egy és ugyanaz.Én a műanyagot jobban szeretem, mert könnyebben takarítható, és kényelmesebb etetni benne a lányomat(magasabb).A fa az tényleg majd később lesz jó, legalább is nekünk, mert akkor majd tud rajta rajzolni, meg bármit csinálni.
5/7 anonim válasza:
Szerintem a műanyag praktikusabb, mert a fa anyagúból szerintem nincs olyan ami dönthető és a biztonsági öve sem egy nagy durranás. Ha az átalakíthatóság miatt vennéd akkor műanyagból is van olyan amit később asztallá és székké lehet alakítani.
6/7 anonim válasza:
mi kaptunk fat, igy ki nem dobjuk, de majd csak kesobb asztal szek funkcioban fogjuk hasznalni, muanyagot meg most akarok majd venni, mert 4 honapos kortol a donthetobe mar tehetok, es szeret velunk lenni az asztalnal, az autosulesbe tenni meg maceras nalunk a kicsi konyha miatt
ha nem kapjuk a fat tuti magamtol nem vettem volna
7/7 anonim válasza:
Nekünk műanyag van, én szeretem. Jól lehet takarítani, szerintem kényelmes a kislányomnak is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!